12 Yaş Kış Kupası Trabzon’da sona erdi

Türkiye Tenis Federasyonunun 2013 turnuva programında yer alan 12 yaş kış kupası final maçları ile sona erdi.

12 Yaş Kış Kupası Trabzon’da sona erdi

Türkiye Tenis Federasyonunun 2013 turnuva programında yer alan ve ilimizde yapılan 12 yaş kış kupası final maçları ile sona erdi.
Beşirli Tenis Kompleksinde yapılan bu önemli organizasyona 20 yi aşkın ilden 18 kulüp toplam 90 sporcu başarılı olmak için mücadele etti.İlimizi temsilen GHSİM ferdi sporcuları, Trabzon Belediye spor, Trabzon Tenis Kulübü,Trabzon Tenis Akademisi oyuncuları ter döktü.
14 yaş kış kupasının ardından İlimizde ilk kez düzenlenen ve bir hafta süren bu önemli organizasyonda Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcuları Utku çiçek ve Altar Hayrıoğlu son 4 sporcu arasına adını yazdırarak finale kalabilmek için mücadele ettiler.Altar Hayrıoğlu güçlü rakibi karşısında iyi oynamasına rağmen yenilerek 3.ligle yetindi.Utku Çiçek ise güçlü rakibi karşısında güzel oyununu skora yansıtarak finale kalma başarısı gösterdi.
Finalde ise Antalyalı rakibi karşısında güzel oyununu skora yansıtamadı ve turnuvayı 2.bitirdi. Ana tabloda mücadele eden diğer sporcularımız Çağla Teoman çeyrek finalde, Lara Aydemir ilk 16 da, Ege Keçe, Tan Aydemir, Berke Bozali, Çiçek Sevük, Alkım Altıparmak,Gökalp Ayar, Banu Julide Katrancı, Nisa Yaylı, Dila Aydın, Adel Öztürk, Ece Değerli, Eren İpek ve Semih Giray Yılmaz ilk 32 de elendiler.
Zafer Yasin Alpay kış kupası gibi bu önemli turnuvada sporcularımızın gösterdiği bu başarıda emeği geçen başta Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı olmak üzere, antrenörlerimize, velilerimize, oyuncularımıza, hakem heyetine ve tesis çalışanlarına teşekkürü bir borç biliyorum. Bu önemli başarının katlanarak devam edeceğine ve ülkemizi temsil edecek önemli tenisçiler yetiştireceğimize yürekten inanıyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor