12 Dev Adamda Serkan Şoku

İspanya'da 3-16 Eylül tarihleri arasında yapılacak 35. Avrupa Basketbol Şampiyonası öncesinde Ay-Yıldızlı ekibimiz büyük bir şokla sarsıldı.Efes World Cup Turnuvası'nın son maçında sakatlığı nüksettiği ve ağrıları arttığı için 2 gün dinlendirilen Serkan E

12 Dev Adamda Serkan Şoku

İspanya'da 3-16 Eylül tarihleri arasında yapılacak 35. Avrupa Basketbol Şampiyonası öncesinde Ay-Yıldızlı ekibimiz büyük bir şokla sarsıldı.

Efes World Cup Turnuvası'nın son maçında sakatlığı nüksettiği ve ağrıları arttığı için 2 gün dinlendirilen Serkan Erdoğan, kadrodan çıkartıldı. Serkan'ın tedavi için 1 ay süreye ihtiyacı olduğu ifade edildi.

AVRUPALILAR ŞANS VERMEDİ

BU arada 12 Dev Adam'a Avrupalı otoriteler derece şansı vermedi. 9 ülkeden 12 basketbol yazarının oy kullandığı ankette İspanya'ya 8 kişi şampiyonluk verirken, 3 yazar Yunanistan'a, 1 yazar da Türkiye ile aynı grupta yer alan Litvanya'ya şampiyonluk şansı verdi. Türkiye için sadece 1 yazar 4.'lük şansı verdi. Puanların ortalaması alındığında Türkiye 7. sırada kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor