12 Dev Adam Hazır Gibi

İspanya'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nda yer alacak A Milli Erkek Takım, hazırlıklarını İtalya'nın Bormio kentinde sürdürüyor.

12 Dev Adam Hazır Gibi

İspanya'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nda yer alacak A Milli Erkek Takım, hazırlıklarını İtalya'nın Bormio kentinde sürdürüyor. İlk günlerde yoğun bir şekilde kondisyon çalışmaları yapan 12 Dev Adamlar'da Anternör Tanjeviç, son idmanda taktik çalışmasına ağırlık verdi. Oyunculara özel savunma çalışması yaptıran Sırp çalıştırıcı, zaman zaman çalışmayı durdurarak hata yapan oyuncuları uyardı ve yapmaları gereken hareketleri uygulamalı olarak gösterdi.

FİZİK OLARAK HAZIRIZ

Tecrübeli hoca Bogdan Tanjeviç, kondisyon ve taktik olarak çalışmaların çok iyi gittiğini belirterek, artık maçlara ağırlık vereceklerini söyledi. Tanjeviç, Fizik olarak tüm oyuncularım hazır durumda. Yapacağımız özel maçlarda tüm oyuncularımın son durumlarını görerek eksiklerimizi gidermeye çalışacağız. Avustralya ve Sırbistan maçları bizim kendi gücümüzü görmemiz açısından çok iyi olacak. Avrupa şampiyonasına kadar tam olarak hazır hale geleceğiz şeklinde konuştu.

MORALLER ÇOK İYİ

NBA patentli oyuncular Hidayet Türkoğlu ve Mehmet Okur'un da Milli takıma dönmesinin takımın hem moralini hem de hırsını attırdığını belirten Tanjeviç, bu durumun sevindirici olduğunu dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor