12 Dev Adam, Fransa Karşısında

Türkiye, Litvanya'da devam eden Avrupa Basketbol Şampiyonası ikinci turuna Fransa maçıyla başlıyor. Türkiye ile aynı grupta yer alan Almanya ise ikinci tur ilk maçında İspanya karşısına çıkacak. Litvanya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda Türk Milli Bas

12 Dev Adam, Fransa Karşısında

Türkiye, Litvanya'da devam eden Avrupa Basketbol Şampiyonası ikinci turuna Fransa maçıyla başlıyor. Türkiye ile aynı grupta yer alan Almanya ise ikinci tur ilk maçında İspanya karşısına çıkacak. Litvanya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda Türk Milli Basketbol takımı, ikinci turun ilk maçında Fransa ile karşılaşacak. Vilnius'taki mücadele TSİ 18: 00'da başlayacak.

Kadrosunda Tony Parker, Joakim Noah, Nicolas Batum gibi NBA tecrübesi bulunan oyuncuları barındıran Fransa, B grubunda başladığı şampiyonada 5 maçını da kazanarak, ikinci tura kayıpsız çıktı.

Son grup maçında, Avrupa Şampiyonu İspanya'yı yenerek ikinci tura yüksek moralle giren ay-yıldızlılar, güçlü rakip Fransa'yı da yenip, ikinci tur mücadelelerine de avantajlı girmek istiyor.

Günün diğer maçları

Türkiye'nin yanı sıra Fransa, Sırbistan, İspanya, ev sahibi Litvanya ve Almanya'nın yer aldığı E grubunda bugün ayrıca TSİ 15: 30'da Almanya – İspanya ve 21: 00'da Sırbistan  - Litvanya maçları yapılacak.

İkinci turun diğer grubu, F Grubunda ise mücadele 8 eylül Perşembe günü başlayacak. Makedonya, Rusya, Slovenya, Yunanistan, Gürcistan ve Finlandiya'nın yer aldığı F Grubunun ilk gün programında Gürcistan – Makedonya, Slovenya – Yunanistan ve Finlandiya – Rusya maçları oynanacak.

İkinci tur gruplarında ilk dörde giren takımlar, çeyrek finale yükselecek

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler