11'de kim oynayacak? Janko mu, Henrique mi?

Emre Güral'ın rahatsızlığı ve kadrodan çıkarılması teknik direktör Hami Mandıralı'yı yeni bir tercihe itti. Bordo-Mavililer'in hocası, Janko ile Henrique'yi yakın takibe aldı, son kararını ise yarın verecek.Fenerbahçe maçı öncesinde yaşanan Emre Güral tal

11'de kim oynayacak? Janko mu, Henrique mi?

Emre Güral'ın rahatsızlığı ve kadrodan çıkarılması teknik direktör Hami Mandıralı'yı yeni bir tercihe itti. Bordo-Mavililer'in hocası, Janko ile Henrique'yi yakın takibe aldı, son kararını ise yarın verecek.

Fenerbahçe maçı öncesinde yaşanan Emre Güral talihsizliğinin teknik kadro boyutundaki yankıları sürüyor. Genç futbolcunun hastaneden taburcu olmasıyla rahat nefes alan Bordo-Mavililer’in hocası Hami Mandıralı’yı şimdi forvette tehcih telaşı sardı. Normal şartlarda ilk 11’e genç oyuncuyu yazması beklenen Mandıralı’nın elinde şimdi 2 forveti kaldı. Fenerbahçe karşılaşmasında ya Janko ya da Henrique şans bulacak. Janko’nun ilk 11’de bulunma olasığı son durum itibariyle yüzde 60 oranında.

Henrique’nin dezavantajı ise bu mücadelenin Avni Aker’de olması! Zira, Brezilyalı daha önce birçok kez ıslıklanarak oyundan çıktığı için o anları hiç unutamıyor. Mandıralı’nın Henrique’ye ‘hazır ol’ mesajı yolladığı, ancak bu oyuncunun maçın ilerleyen bölümlerinde sahaya çıkma ihtimalinin yüksek olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor