10 kişi kalmak rakibi zorladı!

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Trabzonspor ile sahasında 0-0 berabere kalan Athletic Bilbao takımında teknik direktör Marcelo Bielsa Caldera mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.Athletic Bilbao Teknik Direktörü Marcelo Bielsa Caldera ise

10 kişi kalmak rakibi zorladı!

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Trabzonspor ile sahasında 0-0 berabere kalan Athletic Bilbao takımında teknik direktör Marcelo Bielsa Caldera mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Athletic Bilbao Teknik Direktörü Marcelo Bielsa Caldera ise avantajlı bir sonuçla ayrılmak için sahaya çıktıklarını belirterek, "Futbol bu, her zaman istediğiniz sonuç olmuyor. Bu sonuca alışmak lazım" diye konuştu.

İstanbul'da yapacakları rövanş maçından iyi sonuçla ayrılarak yollarına devam etmek istediklerini ifade eden Caldera, bu anlayışla sahaya çıkacaklarını kaydetti.

Trabzonspor karşısında sadece 3 etkili atak geliştirdiklerini söyleyen Caldera, "10 kişiye karşı değil de 11 kişiye karşı oynamak isterdim. Çünkü sizin stratejik çalışmanız değişiyor. Savunma oyunu yerine karşımda daha atak, dinamik ve tehlike geliştiren bir ekip olsa biz de onlara karşı tehlikeli ataklarla cevap verecektik" ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor