1. Lig maçında kural hatası

Adanaspor - Menemenspor maçında kural hatası! Hükmen mağlup sayılacak

1. Lig maçında kural hatası

TFF 1. Lig'de Adanaspor ile Menemenspor'un karşı karşıya geldiği maçta kural hatası yapıldı. Menemenspor'un ilk 11'inde 5 yabancı vardı. 76. dakikada Şeref Özcan'ın yerine oyuna Akanbi Rasheed dahil oldu ve yabancı sayısı 6 oldu. Menemenspor mücadeleyi 3-2 kazandı ancak yapılan kural hatası nedeniyle 3-0 hükmen mağlup sayılacak.

"HÜKMEN YENİK SAYILACAĞIZ"
Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu da maç sonu yaptığı açıklamada, "Hükmen yenik sayılacağız." ifadelerini kullandı.

TALİMAT NE DİYOR?
Kulüpler, 2020-2021 sezonunda en fazla 8 yabancı uyruklu futbolcu ile sözleşme yapabilecek. Tüm hakkını kullanan kulüpler için bu futbolculardan en az 1'i 1 Ocak 1996 ve daha sonraki tarihlerde doğmuş olması şartı aranacak. Sözleşme imzalanan 8 yabancı futbolcudan sadece 6'sı 18 kişilik müsabaka listesine alınabilecek. Bu futbolculardan sadece 5'i müsabakaya devam eden kadroda sahada aynı anda yer alabilecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler