Zeybek Trabzon'da nasıl karşılandı

Geçtiğimiz haftasonu yapılan Demokrat Parti Kongresi’ne gösterilen ilginin partiyi ayağa kaldırarak iktidara taşıyacak işaretleri verdiğini söyleyen DP Trabzon İl Başkanı Ömer Yıldız, "Sayın Namık Kemal Zeybek'in Genel Başkanlığa seçilmesi teşkilatlarımız

Zeybek Trabzon'da nasıl karşılandı

Geçtiğimiz haftasonu yapılan Demokrat Parti Kongresi’ne gösterilen ilginin partiyi ayağa kaldırarak iktidara taşıyacak işaretleri verdiğini söyleyen DP Trabzon İl Başkanı Ömer Yıldız, "Sayın Namık Kemal Zeybek'in Genel Başkanlığa seçilmesi teşkilatlarımız seçmenlerimiz ve Trabzonlular tarafından son derece olumlu karşılanmıştır" dedi.

Yapılan Kongrede Genel Başkan ve Genel İdare kurulu seçimlerinde İl Başkanlığı olarak belirleyici konumda olduklarını, bunun da Trabzon’a yakışır bir davranış olarak nitelendirildiğini ifade eden Yıldız, "Partimizin büyümesini istemeyenler her zaman olduğu gibi fitne, fesat ve dedikodu uğraşlarına devam etse de yeni genel başkanımız etrafında teşkilatlarımızla birlikte çalışmaya devam etmekteyiz. Yeni seçilen yönetimlerde Trabzonu temsil eden arkadaşlarımız mevcuttur. Ancak particilik bir ekip ve kadro çalışmasıdır. Dolayısıyla başarıya ulaşmada, önemli olan genel başkan ve yönetimin vatandaşlar tarafından beğenilmesidir" diye konuştu.

Geçmişte Demokrat Parti misyonuna ve her iki partinin birleşmesinde emeği geçenlere minnet borçlu olduklarını ifade eden Yıldız, "Bunun yanında emeği geçen büyüklerimizin bundan sonra da gerekli desteği vermeleri gerektiğini hatırlatıyoruz. Gençliğin önünü açabilmesi adına yeni genel başkan ve yönetimine teşkilatımızca destek olmak, eskilerin görevleri arasındadır" ifadelerini kullandı.

Yıldız, Mesut Yılmaz'ın istifasını değerlendirirken de "Bu süreç içerisinde Partimizden istifa edenlerin kendi takdirleri olduğunu düşünüyoruz. Biz parti tabanı ve tavan arasında köprü görevi yapacak, önümüzdeki genel seçimlerde partimizin eski gücüne kavuşması için teşkilatımızla birlikte çalışmalarımızı devam ettireceğiz" yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler