Zeki Kavanoz güçlü geliyor!

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanlığı seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıklayan Zeki Kavanoz, güçlü geliyor.AK Parti Genel Merkezi, Milletvekilleri ve temayül yoklamalarından olumlu sonuç alan ve iki kez başarılı olarak çıkmayı başaran Zeki Kavanoz,

Zeki Kavanoz güçlü geliyor!

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanlığı seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıklayan Zeki Kavanoz, güçlü geliyor.

AK Parti Genel Merkezi, Milletvekilleri ve temayül yoklamalarından olumlu sonuç alan ve iki kez başarılı olarak çıkmayı başaran Zeki Kavanoz, Temel Altunbaş ile yarışacak.

Kavanoz, Bakan, milletvekilleri, belediye başkanı ile partililerin desteği sonucu aday olduğunu belirterek, “İstişarelerde benim adaylığımı bir tanesi bile istememiş olsaydı asla burada durmazdım. Ben yaşantısını dürüstlük ve doğruluk içinde sürdürmeyi ilke edinmiş biriyim. Güven duyulmayan yerde asla işim olmaz. Bana güvenenleri de alsa mahcup etmem, mücadelemi sonuna kadar veririm. Ben güvenin ve istikrarın adayıyım" dedi.

406 delegenin oy kullanacağı 4. Olağan Kongre, 22 Ocak Pazar günü Saat: 12.00’da Kaşüstü Beldesi’ndeki Novotel’de yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler