Yunus Karabela hastanede

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Dr. Yunus Karabela, Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve şifa diledi. Hasta ve hasta yakınları Karabela’nın ziyaretinden

Yunus Karabela hastanede


AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Dr. Yunus Karabela, Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve şifa diledi. Hasta ve hasta yakınları Karabela’nın ziyaretinden oldukça memnun olduklarını belirterek hastanelerdeki hizmetin çok iyi olduğunu bu konuda hükümete yaptıkları hizmetlerden dolayı minnettar olduklarını dile getirdiler. Ziyaret esnasında konuşma yapan Karabela hükümet olarak özellikle sağlık ve eğitim konusunda vatandaşa büyük hizmetler sunduklarını ifade ederek, “Önceden hastanelerimizde tedavi olmak için büyük bir izdiham yaşanıyordu. Sağlık sektöründe yaptığımız çalışmalar sonucu vatandaşımıza büyük imkanlar sağladık” dedi. Hastalarla yakından ilgilenen Karabela, Ahi Evren Hastanesi’nin Türkiye’deki branş hastanelerinin içinde en iyilerinden biri olduğunu belirterek, “Trabzon Halkımıza hizmet eden çok özel bir hastane. Hastalarımızı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunduk. Hakikaten burada verilen hizmet çok farklıdır. Bu hizmeti buraya kazandıran AK Parti hükümeti ve burada hizmet eden tüm personellerimize teşekkür ediyoruz” dedi. Seçime az bir süre kaldığını da ifade eden Karabela, halkında istikrarın devamını istediğini belirterek, AK Parti’nin oylarını artıracağını savundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset