Yunus Karabela halkın içerisinde

Karabela hastaları unutmadıAK Parti Milletvekili adayı Dr. Yunus Karabela Fatih Devlet Hastanesinde yatan hastaları tek tek ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve şifa diledi. Hasta ve hasta yakınları Karabela’nın ziyaretinden oldukça memnun

Yunus Karabela halkın içerisinde

Karabela hastaları unutmadı

AK Parti Milletvekili adayı Dr. Yunus Karabela Fatih Devlet Hastanesinde yatan hastaları tek tek ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve şifa diledi. Hasta ve hasta yakınları Karabela’nın ziyaretinden oldukça memnun olduklarını belirterek hastanelerdeki hizmetin çok iyi olduğunu bu konuda hükümete yaptıkları hizmetlerden dolayı minnettar olduklarını dile getirdiler. Ziyaret esnasında konuşma yapan Karabela hükümet olarak özellikle sağlık bve eğitim konusunda vatandaşa büyük hizmetler sunduklarını ifade ederek, “Önceden hastanelerimizde tedavi olmak için büyük bir izdiham yaşanıyordu. Sağlık sektöründe yaptığımız çalışmalar sonucu vatandaşımıza büyük imkanlar sağladık” şeklinde konuştu.

Varlıbaş’ta halkla bir araya geldi

Hastane ziyaretinin ardından Atapark Varlıbaş Alışveriş Merkezi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Karabela, Trabzon’un ustalık döneminde bir cazibe merkezi olacağını söyledi. Araklılı Hasan Hoca’nın oğlu Doktor Yunus sloganıyla Trabzon halkının gönlünde taht kuran Karabela, "Sizlerin böylesine heyecanlı ve coşkulu olmanız, bizlerin tüm yorgunluğuna değiyor. Onun için, Sayın Başbakanımızın liderliğin de, gece-gündüz durmadan çalışıyoruz. AK Parti iktidarlarının yaptığı icraatlar ortada, hastanelerde rehin kalınan günlerden, bugünlere geldik. Kitap bulunamayan günlerden, kitapların sıra üzerinde hazır olduğu günlere geldik. Siz o günleri yaşadınız. Bakın o günleri asla unutmayın. Muhalefet soruyor, AK Parti ne yaptı diye? Yahu geçtiğiniz yolları, tünelleri ve köprüleri kim yaptı? Herkes uçağa biniyor, hızlı trenlerle seyahat ediyor. Sizin haberiniz yok" dedi. Trabzon’un, bu ustalık döneminde bir cazibe merkezi olacağını söyleyen Karabela, Trabzon’un ustalık döneminde daha fazla hizmetler alarak Türkiye’nin sayılı kentleri arasında yer alacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset