Yılmaz Rize'den aday olacak!

Hafta sonu Karadeniz Bölgesi'nde çeşitli ziyaretlerde bulunan Milliyetçi ve Muhafazakar Parti (MMP) lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, Rize'den aday olacağını açıkladı. Hafta sonu gittiği memleketinde 'Başbakan Yılmaz' sloganları ile karşılanan MMP Başkanı, Rize

Yılmaz Rize'den aday olacak!

Hafta sonu Karadeniz Bölgesi'nde çeşitli ziyaretlerde bulunan Milliyetçi ve Muhafazakar Parti (MMP) lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, Rize'den aday olacağını açıkladı.

Hafta sonu gittiği memleketinde 'Başbakan Yılmaz' sloganları ile karşılanan MMP Başkanı, Rize merkez il binası, Ardeşen ve Fındıklı ilçe binalarının açılışlarını gerçekleştirdi.

Hemşerilerinin yoğun ilgisi ile karşılanan Yılmaz, Trabzon il binası açılışını da yaptıktan sonra şehir turu yaptı. Trabzonluların yoğun ilgisine teşekkür eden Başkan Yılmaz, "Trabzonluların yoğun ilgisi Milliyetçi ve Muhafazakar Parti'nin yeni bir umut ve iktidarın gerçek alternatifi olduğunun en bariz göstergesidir. Bu ilgi buraya özgü değil, gittiğimiz her il aynı." dedi. Yılmaz, seçimlere girmeye hak kazanan partiler arasında yer alan Milliyetçi ve Muhafazakar Parti olarak açık hava mitinglerine başlamadan bu açılışlar vesilesiyle vatandaşlarla buluşmaya devam edeceklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset