Yıldız, Mesut Yılmaz'ı savundu

Son günlerde basında Demokrat Parti (DP) Rize Milletvekili ve eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın özel hayatı ile ilgili olarak çıkan iddialara sert tepki gösteren DP Trabzon İl Başkanı Ömer Yıldız, bunların hiçbirinin doğruları yansıtmadığını belirterek

Yıldız, Mesut Yılmaz'ı savundu

Son günlerde basında Demokrat Parti (DP) Rize Milletvekili ve eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın özel hayatı ile ilgili olarak çıkan iddialara sert tepki gösteren DP Trabzon İl Başkanı Ömer Yıldız, bunların hiçbirinin doğruları yansıtmadığını belirterek “Birilerinin özel hayatları hakkında dedikodu yapmak ahlakla ve insanlıkla bağdaşmaz” dedi.
 

Demokrat Parti İl Başkanı Yıldız, Mesut Yılmaz’ın eşi ve kardeşi ilgili spekülasyonların çirkin birer söylenti olduğunu vurgulayarak, “Sayın Yılmaz’ı yakından tanıyan biri olarak, eşinden kesinlikle ayrılma gibi bir düşüncelerinin olmadığını biliyorum. Ayrıca kardeşi Turgut Yılmaz’la mal varlığı nedeniyle kavgalı olduğu yolundaki iddialar da dedikodudan ibarettir” ifadelerini kullandı.
 

“Aktif siyaset nedeniyle her medeni insan gibi Yılmaz ve ailesi ile görüşmekteyiz” diyen Yıldız, bu vesileyle Yılmaz ve ailesinin birlik beraberlik içerisinde yaşadıklarını ifade ederken, çıkarılan dedikoduların insanlık ve Müslümanlıkla ilgisi olamayacağını vurguladı. Yıldız, “Muhatabınız her kim olursa olsun, aile bütünlüğünün ve özel yaşamın dokunulmazlığı vardır. Ona herhangi bir amaçla müdahale etmenin, hukukumuza, toplumsal değer yargılarımıza ve inancımıza aykırı olduğunu hatırlatmak isteriz” dedi.
 

Yılmaz’ın Demokrat Parti Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk ve eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’le yaptığı görüşmelere de değinen Yıldız, sözlerini şöyle tamamladı:
 

“O görüşmelerde Demokratik Parti’nin geleceği hakkında görüş alış-verişinde bulunulmuştur. Bu sebeple Sayın Mesut Yılmaz’la ilgili asılsız söylentilerin haber şeklinde algılanarak gündeme dönüşmesini de bir haksızlık olarak görüyoruz. Bu tür eğilimleri sağduyu sahibi halkımızın ve kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset