Yıldırımhan aralıksız çalışıyor

AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı Mazhar Yıldırımhan, sivil toplum örgütlerinin toplumun ana dinamiği haline geldiğini ve vekil olması durumunda kendisinin bu dinamiklerin bir öncüsü gibi hareket edeceğini söyledi. Adaylık çalışmalarını sürdüren Ma

Yıldırımhan aralıksız çalışıyor

AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı Mazhar Yıldırımhan, sivil toplum örgütlerinin toplumun ana dinamiği haline geldiğini ve vekil olması durumunda kendisinin bu dinamiklerin bir öncüsü gibi hareket edeceğini söyledi.

Adaylık çalışmalarını sürdüren Mazhar Yıldırımhan bugün Memur-Sen Trabzon Şube Başkanı Mehmet Kazancı ve Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı İhsan Bülbül'ü ziyaret etti.

Sivil toplum örgütlerinin son dönemlerde toplumun en önemli ana dinamikleri haline geldiğini belirten Yıldırımhan, "Sivil toplum örgütlerimizin Trabzon temsilcileriyle bir araya geldik. Karşılıklı görüş-alış verişinde bulunduk. Sivil toplum örgütleri artık toplumun ana dinamiğini oluşturan unsurlar haline geldi. Avrupa Birliği sürecinde sivil toplum örgütlerinin ne kadar öne çıktığını görüyoruz. Sivil toplum hareketi bizim köklerimizde olan bir şey. Belli dönemlerde unutturulmuş, özellikle de ihtilallerin getirdiği sıkıntılar içerisinde sivil toplum örgütlerinin önü kesilmişti. Bundan dolayı sivil toplum örgütleri de toplum içerisinde hak ettikleri yeri bulamadılar. Ama son dönemlerde sivil toplum örgütleri ciddi manada önü açılıyor. Onların düşünceleri, görüşleri, siyasi platformlarda önemsenir hale geldi. Biz bundan memnuniyet duyuyoruz." diye konuştu.

Yıldırımhan, milletvekili seçilmesi durumunda sivil toplum örgütlerinin bir sözcüsü gibi çalışacağını da dile getirdi.

Memur-Sen Trabzon Şube Başkanı Mehmet  Kazancı, AK Parti milletvekili aday adaylarından Mazhar Yıldırımhan'ın kendilerini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yıldırımhan'ın çalışmalarını taktirle karşıladıklarını ifade eden Kazancı, ''Hem belediyedeki çalışma döneminde hemde Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ndeki görevindeyken yaptığı icraatlar ortada. Bizlerde vakıflardaki çalışmalarından dolayı kendisini iki kez plaketle ödüllendirdik. Mecliste olmasını arzuladığımız isimlerden biri olan Yıldırımhan'a çıkmış olduğu bu yolda başarılar dileriz." dedi.

Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı İhsan Bülbül de, sendikalarının Trabzon'daki kuruluş aşamasında ö denem belediyede çalışan Mazhar Yıldırımhan'ın önemli katkıları olduğunu söyledi. Yıldırımhan'ın Vakıflar Bölge Müdürlüğü görevi sırasında bölgede yıllarca yapılamayan hizmetlere imza attığının altını çizen Bülbül, "Bizler sayın Yıldırımhan'ı mecliste görmek isteriz. Çünkü bölgemize iyi hizmetler getireceğini ve bu işin hakkını vereceğine inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler