Yıldırım: Terör sponlarları aktif!

İzmir Milletvekili ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, güvenliği sağlamak için gereken her türlü gayreti, çabayı gösterdiklerini, özgürlükleri alabildiğine genişlettiklerini ifade etti.Türkiye'nin, bölgede ve dünyada gittikçe artan önemini fark edenlerin

Yıldırım: Terör sponlarları aktif!

İzmir Milletvekili ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, güvenliği sağlamak için gereken her türlü gayreti, çabayı gösterdiklerini, özgürlükleri alabildiğine genişlettiklerini ifade etti.

Türkiye'nin, bölgede ve dünyada gittikçe artan önemini fark edenlerin, buna tahammül edemeyen bazı terör sponsorlarının aktif olarak faaliyete geçtiğinin bir göstergesi olduğuna dikkat çeken Bakan Yıldırım, "Ülkemizin büyümesi, ülkemizin bölgesel ağırlığının artması ve etrafımızda yaşanan olayları da dikkate aldığımızda bazıları da boş durmadı.

Terör faaliyetlerini hızlandırmaya başladılar. Bunlar tesadüfi değildir. Bunlar, Türkiye'nin bölgede ve dünyada gittikçe artan önemini farkedenler ve buna tahammül edemeyen bazı terör sponsorlarının aktif olarak faaliyete geçtiğinin bir göstergesidir." diye konuştu.

Bakan Yıldırım, AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın Kaya Termal Otel'deki bayramlaşma töreninde konuştu. "Ne yaparsa yapsınlar, hangi gayri kanuni, illegal faaliyet içerisinde olursa olsunlar terörle mücadeledeki kararlılık artarak devam edecek." diyen Yıldırım, insanları güvenlikle özgürlük arasında sıkıştırmayacaklarını vurguladı.

Yıldırım, "İnsanların güvenliklerini de sağlayacağız, özgürlüklerini de alabildiğine genişleteceğiz. Bunun için irade mevcuttur. Her günkünden daha fazla irade vardır. 74 milyonun birliği, beraberliği kardeşliğiyle inşallah bu belayı da defedeceğiz. Ülkemizi de bu beladan kurtaracağız. Hızımı kesen, kalkınma hızını yavaşlatan, Türkiye'nin 2023 hedeflerine taşınmasını geciktirmeye gayret eden bu işin de (terör) üstesinden geleceğiz. Hep birşey söylüyoruz. Tek ihtiyacımız ay yıldızlı bayrağımız. Ayyıldızlı bayrağımız, ay ile yıldızın şehit kanıyla buluştuğu bir bayraktır. Bu bayrağın gölgesinde tek millet, tek devlet, tek ülke olarak sonsuza kadar bu ülke yaşayacaktır. Kardeşlik, birlik içerisinde bunu başaracağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler