Yıldırım: Ben Amele bakanı mıyım!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, her felakette otoyolları suçlamayın siteminde bulundu.Rize'de yaşanan sel felaketi 'Karadeniz Sahil Yolu'nu tartışmaya açtı. Rize Belediye Başkanı Halil Bıçakçı'nın "Karadeniz Sahil yolu şehir merkezinden 70 santimetre yu

Yıldırım: Ben Amele bakanı mıyım!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, her felakette otoyolları suçlamayın siteminde bulundu.

Rize'de yaşanan sel felaketi 'Karadeniz Sahil Yolu'nu tartışmaya açtı. Rize Belediye Başkanı Halil Bıçakçı'nın "Karadeniz Sahil yolu şehir merkezinden 70 santimetre yukarıya yapıldı" şeklindeki sözleri Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın tepkisine neden oldu.

KUSUR YOLDA DEĞİL İSYANDA
Bakan Yıldırım, "Her sel felaketinde otoyolları suçlamak adil değil, izana ve ilime uymaz. Kusur yolda değil insanda" dedi.

Bakan Yıldırım, dere yatakları üzerine yollar yapılırken, 'menfez ebatı'nın uluslararası standartlara göre belirlendiğini belirtti.

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın "mobil baz istasyonuna" benzettiği Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, "Ben bu ülkenin amele bakanıyım. Ulaşımla, iletişime ihtiyaç varsa ben bunun için çalışıyorum" dedi.

"BEN BU ÜLKENİN AMELE BAKANIYIM"
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım da günümüzde küresel adaletsizlikleri ortadan kaldırmak gerektiğini ifade ederek, bunun da en önemli aracının bilişim olduğunu vurguladı. Kuzey Afrika'da yaşanan olaylarda halkın karşısında direnen yönetimlerin, bilişimin gücüne boyun eğmek zorunda kaldıklarını anlatan Yıldırım, Egemen Bağış'ın kendisi için söylediği övgü dolu sözlere de karşılık verdi. Yıldırım, "Sayın Egemen Bağış hakkımda çok övgü dolu sözler söyledi. Ben bunları hak etmediğimi düşünüyorum. Ben bu ülkenin amele bakanıyım. Ulaşımla, iletişime ihtiyaç varsa ben bunun için çalışıyorum. Biz 74 milyon insanımızdan güç ve destek alıyoruz. Bize güç veren onların duasıdır ve Başbakanımızın liderliği ve vizyonudur" dedi.

"Bilişim yollarını açmalıyız" diyen Bakan Yıldırım, daha geniş yollar, sayısız şeritte yollar açmaları gerektiğini, bunlar yapılmazsa bilişimin, hayatı zorlaştıran alana dönüşebileceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset