Yeşiltepe’de AKP rüzgarı

AK Parti Teşkilatı, Trabzon'un Yeşiltepe Mahallesi'nde dün sabah kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Toplantıya, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Mustafa Cumur, Kemalettin Göktaş, AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Part

Yeşiltepe’de AKP rüzgarı

AK Parti Teşkilatı, Trabzon'un Yeşiltepe Mahallesi'nde dün sabah kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Toplantıya, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Mustafa Cumur, Kemalettin Göktaş, AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Belediye Meclis Üyesi adayı Eyüp Kitapçı ile AK Parti Trabzon eski İl Başkanı Ahmet Metin Genç ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Gümrükçüoğlu, “Trabzon'un her mahallesinin ayrı bir özelliği var. Fakat Yeşiltepe Mahallesi'nde hizmete ihtiyacın çok olduğunu gördüm. Yeşiltepe Mahallesi çok daha iyilere layık, olması için belediyecilik anlayışı ile buralara hizmet vereceğimiz kanaati, için bizlere görev verin.” dedi. Mustafa Cumur da, “Trabzon'un her hanesinde, her mahallesin de kaybedilen beş yıl hizmet göremeyen vatandaşlarımız Orhan bey ile ve bizler Ak Parti Milletvekilleri ve teşkilat ile gerçek hizmeti tam anlamıyla göstereceğiz. Belediyecilik anlamını hizmetle göreceksiniz.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler