Yerel seçimler öne alınabilir

Kocaeli'nde düzenlenen '2. Bölge Yerel Yönetimler Toplantısı'nda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi, "Muhalefet partilerinin düşüncesi, 'kış şartlarında değil de sonbaharda seçim yapılsın' ise o zaman yetkili organlarımızda bunu değerlend

Yerel seçimler öne alınabilir

Kocaeli'nde düzenlenen '2. Bölge Yerel Yönetimler Toplantısı'nda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi, "Muhalefet partilerinin düşüncesi, 'kış şartlarında değil de sonbaharda seçim yapılsın' ise o zaman yetkili organlarımızda bunu değerlendirir, TBMM'de bir anayasa değişikliğiyle seçimler öne alınabilir" dedi. Geçtiğimiz yerel seçimler 29 Mart 2009 tarihinde gerçekleşmişti. Gelecek seçimler 2014 Mart'ında yapılacak. Eski BBP lideri merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopter kazasının ardından seçimlerin kış aylarında yapılmayıp erkene alınabileceği konuşulmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset