Yeni Vekillere Ziyaretçi Akını

TBMM'de yemin eden miletvekilleri, daha Meclis'e ısınmadan seçmenleri ve hayırlı olsun ziyaretçilerle kuşatıldılar. Çok sayıda partili, milletvekilleri ile görüşmek için Meclis'in yolunu tuttular. Milletvekili odalarının bulunduğu Halkla İlişkiler Binası

Yeni Vekillere Ziyaretçi Akını

TBMM'de yemin eden miletvekilleri, daha Meclis'e ısınmadan seçmenleri ve hayırlı olsun ziyaretçilerle kuşatıldılar. Çok sayıda partili, milletvekilleri ile görüşmek için Meclis'in yolunu tuttular. Milletvekili odalarının bulunduğu Halkla İlişkiler Binası çiçek bahçesine döndü. Yeni vekillere tebrik mesajları daha çok çiçek ve tatlı olarak geliyor.

Yemin töreninin ardından 23. Dönem Milletvekilleri odalarına yerleşmeye başladılar. Odalarına tam yerleşmeden ziyaretçi akınına uğrayan vekiller ilk günden vatandaşların talepleriyle de karşı karşıya kaldılar. Meclis Halkla İlişkiler Binası milletvekillerine “tebrik" için gelen çiçeklerle doldu taştı.Meclis'in ilgi çeken milletvekilleri arasında kadın milletvekilleri.

KADIN DAYANIŞMASI

Meclis Halkla İlişkiler Binası'nda odaları yan yana olan AKP'nin çiçeği burnunda kadın milletvekilinden Ankara Milletvekili Zeynep Dağı ile Şanlıurfa Milletvekili Çağla Özyavuz, günü birbirleriyle tanışarak geçirdiler.

Aslen Kars'lı olan Çağla Özyavuz, kendinden bahsederken, Harran'a gelin olarak gittiğini, CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt'le yakın akraba olduğunu anlatırken ev işlerinde özellikle yemek yapmada iddialı olduğunu anlattı.

-“150 KİŞİLİK ÇİĞ KÖFTE YAPARIM

Eşinin mesleği gereği çok fazla misafir ağırladığını söyleyen Özyavuz, çiğ köftede de iddialı olduğunu anlatarak "gerekirse 100-150 kişilik çiğ köfte yaparım" dedi.

“MÜSTAKİL EV ARIYORUM

Harran ve Ankara arasında gidip geleceğini söyleyen Özyavuz, “Hem Ankara'da hem Harran'da olacağız. Bizim çok gelip gidenimiz olacak. Eşim ve ben çok geniş akrabalara sahibiz. Onun için Ankara'da müstakil bir ev almayı düşünüyoruz. Biz misafirleri ailece kabul ederiz. Misafirlerimiz eşleriyle gelir. Ona göre de ev arıyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset