Yavuz "Herkese kapımız açık"

Trabzon Ak Parti il yönetim kurulu üyesi ve dış ilişkilerden sorumlu başkan Yardımcısı Fikret Yavuz, çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü söyledi.Yavuz, Trabzon şehrinin daha da gelişmesi için Ak Parti yönetimi olarak gerekli olan çalışmayı yoğun bir

Yavuz "Herkese kapımız açık"

Trabzon Ak Parti il yönetim kurulu üyesi ve dış ilişkilerden sorumlu başkan Yardımcısı Fikret Yavuz, çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü söyledi.

Yavuz, Trabzon şehrinin daha da gelişmesi için Ak Parti yönetimi olarak gerekli olan çalışmayı yoğun bir tempo içerisinde sürdürdüklerini belirtti.

Yavuz, Dış ilişkilerden sorumlu başkan yardımcısı olarak daha büyük şeyler yapmaya planladıklarını belirterek” Trabzon'da kaç tana konsolos varsa onları yemeğe davet etmeye düşünüyorum. Hem onların hem de bizim vatandaşlarımızın sorunlarını onlardan dinlemek istiyorum. Bu konuda herkesten destek isteyeceğim. Gerekirse partimizin büyük illerindeki dış ilişkiler sorumlularını arayacağım. Onların bu konuda yaptığı çalışmalar hakkında bilgi alacağım. Onlar bu primlerde neler yapıyorlar. Ne gibi çalışmaları ve faaliyetleri olduklarını öğreneceğim. Bizde kendimize ona göre bir yol çizeceğiz. Çünkü şuanda başkanlığını yaptığım dış ilişkilerin bir tane bu konuda dosyası yok. Eksiklerimiz çok ancak kısa zamanda bu eksiklerimizi tamamlayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler