Yavuz Bingöl belediye başkanı oldu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin Trabzon'un Çayırbağı Beldesi Belediyesi'ne hibe ettiği bir adet itfaiye aracının serüveni beyazperdeye taşınıyor.'Yangın Var' adlı filmin oyuncu kadrosunda güçlü isimler var.Yönetmenliğini Murat Saraçoğlu'nun yaptığı '

Yavuz Bingöl belediye başkanı oldu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin Trabzon'un Çayırbağı Beldesi Belediyesi'ne hibe ettiği bir adet itfaiye aracının serüveni beyazperdeye taşınıyor.

'Yangın Var' adlı filmin oyuncu kadrosunda güçlü isimler var.

Yönetmenliğini Murat Saraçoğlu'nun yaptığı 'Yangın Var' adlı filmin başrollerini Osman Sonant ve Nesrin Cavadzade paylaşırken, filmde Yavuz Bingöl, Erkan Can, Şerif Sezer, Settar Tanrıöğen, Gaffur Uzuner ve "Çok Güzel Haraketler Bunlar"in sevilen oyuncusu Metin Yıldız da rol alıyor.

Tarihi Kervansaray Otel'in avlusunda kurulan platoda çekimleri süren sinema filminde Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'i canlandıran Yavuz Bingöl, bu filmde kendisini konuk oyuncu gördüğünü belirterek, "Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı'nı oynuyorum. Hoş, politik komedi diyebileceğimiz bir hikaye. İnandığım, sevdiğim, beğendiğim bir hikaye. Ülkemizin de böyle bir hikayeye şu dönemlerde, şu günlerde ihtiyaç var" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset