Yaptırımlar Sarko'ya kapak olsun

1915 olaylarıyla ilgili Ermeni iddialarının reddedilmesini suç sayan yasa teklifi, Fransız Ulusal Meclisi'nde kabul edilince Türkiye'den sert tepkiler gelmeye başladıEn hızlı tepkilerden biri AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'tan geldi. Bağış, tepki

Yaptırımlar Sarko'ya kapak olsun

1915 olaylarıyla ilgili Ermeni iddialarının reddedilmesini suç sayan yasa teklifi, Fransız Ulusal Meclisi'nde kabul edilince Türkiye'den sert tepkiler gelmeye başladı

En hızlı tepkilerden biri AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'tan geldi. Bağış, tepkisini twitterdan gönderdiği bir mesajla gösterdi.

Bağış'ın attığı tweet'te, "Başbakanımız'ın açıkladığı Fransa'ya yaptırım kararları Sarko'ya kapak olsun. Umarım aklını başına toplar ve bu akla ziyan tasarıyı geri çeker" yazıyordu.

Egemen Bağış, Tayyip Erdoğan'ın Fransa ile ilgili açıklamalarına Twitter'dan yorum yaptı. Sarkozy'den, Sarko şeklinde bahsetden Bağış, Erdoğan'ın açıklamaları için, "Sarko'ya Kapak olsun" dedi.

Egemen Bağış, Fransa Ulusal Meclisi'nde bugün görüşülen ve kabul edilen 'Ermeni Soykırımı'nı inkar etmeyi suç addeden yasa tasarısının ardından konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Tayyip Erdoğan'ın sözlerini Twitter'dan yorumladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset