Yalcınalp ’ den yazılı açıklama

İl genel meclisinin tartışmalı toplantısını yöneten İl genel meclisi başkan vekili Arzu Yalçınalp hakkında ortaya atılan iddialara yazılı bir açıklama ile cevap verdi İl genel Meclisi 1.başkan vekili Arzu Yalçınalp'in yazılı açıklaması özetle şöyle.Söz ko

Yalcınalp ’ den yazılı açıklama

İl genel meclisinin tartışmalı toplantısını yöneten İl genel meclisi başkan vekili Arzu Yalçınalp hakkında ortaya atılan iddialara yazılı bir açıklama ile cevap verdi

İl genel Meclisi 1.başkan vekili Arzu Yalçınalp'in yazılı açıklaması özetle şöyle.

Söz konusu metninizde “iddia” diye nitelenen açıklamaların hiç biri 1. başkan vekili olarak oturumu yönetmemi engelleyecek bir durum değildir. Aynı biçimde, söz konusu metinde hiçbir biçimde ispat edilemeyecek ve öznesi olmayan pasif fiilli cümleler kullanmak yoluyla sorumluluktan kaçarcasına ortaya atılan ifadelerin, kamuoyu nezdinde nasıl bir değere sahip olduğunu da okuyucularınızın takdirine bırakmaktayım.  

Ayrıca, hakkımdaki iddialar  “Ak Parti meclis üyelerinin tepkisini topladı, 2.başkan vekilinin meclisi yönetmemesi için Antalya'daki toplantıya gitmedi, 'Ülkeyi böldünüz' diyen bir meclis üyesine müdahale etmedi” şeklindeki sübjektif iddialarınızın tamamının gerçek dışı olduğu, bu konudaki en geçerli somut delil olan meclis kayıtları ile kolaylıkla ispat edilebilecek durumdadır. Bununla birlikte, metin içerisinde kullandığınız “AKP'den de büyük eleştiri var” ibaresinin hangi ölçülebilir mesnetlere dayandığı da muallâkta bırakılmıştır. Öncelikle, partimin resmi kısaltması “Ak Parti”dir. Eğer metinde kastedilen, toplantı sırasında birkaç saygıdeğer meclis üyesinin başkanlık makamına karşı olağan olmadığını düşündüğüm tavırları ise, meclisin 41 kişilik Ak Parti grubunun genel tavrının meclisin saygınlığına yakışan bir tavır olduğunu da belirtmekte fayda görüyor, hiçbir meclis üyesi arkadaşımın zan altında bırakılmaması konusunda da hassasiyetinizi rica ediyorum.

 Arzu Yalçınalp

Trabzon il Genel Meclisi

1.Başkan Vekili…

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset