Yağmurdereli Trabzon'da

AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Yağmurdereli, '''Politikaya atıldığım zaman bize bir şey öğrettiler; bizim iki beyaz gömleğimiz var, biri bayramlık, biri idamlık'' dedi. AK Parti Trabzon Gençlik Kolları 2. Olağan Kongresi'nde İstanbul Milletvekili Os

Yağmurdereli Trabzon'da

AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Yağmurdereli, '''Politikaya atıldığım zaman bize bir şey öğrettiler; bizim iki beyaz gömleğimiz var, biri bayramlık, biri idamlık'' dedi.

AK Parti Trabzon Gençlik Kolları 2. Olağan Kongresi'nde İstanbul Milletvekili Osman Yağmurdereli de bir konuşma yaptı. Türkiye'nin sorunlar yaşadığı bir dönemde durumun iyiye gideceğine inandığını belirten Yağmurdereli, şöyle konuştu:

''Politikaya atıldığım zaman 'millet en üst makamdır, millet neyi isterse doğru olan odur' sanıyordum. Ama Türkiye'de görülüyor ki millet seçiyor, başkaları bozuyor.

Sizler oylarınıza sahip çıkacaksınız, verdiğiniz oyun sahibi olacaksınız. Birçok zorlukla karşılaşacaksınız ama Allah her zaman yardımcınız olur.

Politikaya atıldığım zaman bize bir şey öğrettiler; bizim iki tane beyaz gömleğimiz var, biri bayramlık, biri idamlık. Bu ülkede sizlerin oyuyla, sizlerin tercihiyle hiçbir zaman iktidara gelemeyecek olanlar başka şeylerin hesabını yapıyorlar. Ama sizler bu hesabı da bozarsınız. Size inanıyoruz, güveniyoruz.''

Yağmurdereli, halka hizmete ve Allah'ın verdiği canı yine Allah'ın alacağına inandıklarını da ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset