Yabancı şirketin yaptığı anket

Bloomberg, Türkiye'de gerçekleşecek yerel seçimlerle ilgili New York merkezli Medley Global Advisors llc adlı araştırma kuruluşunun yaptığı seçim anketini yayınladı. Buna göre AK Parti'nin oy oranı yüzde 40-45 arasında seyrediyor. AKP'nin arkasından gelen

Yabancı şirketin yaptığı anket
Bloomberg, Türkiye'de gerçekleşecek yerel seçimlerle ilgili New York merkezli Medley Global Advisors llc adlı araştırma kuruluşunun yaptığı seçim anketini yayınladı.

Buna göre AK Parti'nin oy oranı yüzde 40-45 arasında seyrediyor. AKP'nin arkasından gelen 3 partinin oy toplamı ise AK Parti'yi yakalayamıyor. Anketin hata payı 1.5 puan.

Bloomberg seçim anketinin yanısıra Erdoğan hakkında bir analiz de kaleme aldı.

ERDOĞAN'A ELEŞTİRİ DE VAR

Bloomberg'de Ben Holland imzasıyla çıkan "Erdoğan tarzı demokraside bir adam= bir buzdolabı" başlıklı analizde Türkiye'den pek çok isimle yapılan röportajlar ve eleştiriler de var.

55 yaşındaki Erdoğan'ın kendisine 2002'den sonra rekor büyüme getiren IMF destekli ekonomik programdan saptığını kaydeden Holland, tüm bunlara rağmen AK Parti'nin arkasından gelen 3 muhalefet partisinin toplamından daha fazla oy almasının beklendiğini yazdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler