Volkan Yıldırım Yomra için o projelere dikkat çekti

Volkan Hoca, Makine Mühendisleri Odasını ziyaretinde Yomra için yatırım, istihdam, demir yolu ve hafif raylı sistemi konuştu.

Volkan Yıldırım Yomra için o projelere dikkat çekti

AK Parti Yomra Belediye Başkan Aday Adayı Doç. Dr. Volkan Yıldırım, “Yomra’mız için yatırım adasını ve hafif raylı sistem projesini çok önemsiyoruz.” dedi.

Doç. Dr. Volkan Yıldırım, Makine Mühendisleri Odası ziyaretinden sonra önemli açıklamalar yaptı.

Yıldırım, “Yomra’nın hemen yanı başında kurulacak yatırım adasından ve yine Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak Hafif Raylı Sistem Projesi’nden Yomra’nın en optimum şekilde yararlanabilmesi için gerekli altyapıların şimdiden hazırlanması gerekir.” dedi.

“Sivil toplum ve meslek kuruluşları ziyaretlerimizde asıl amacımız STK’ların Trabzon’umuzun en güzel ilçesi olan Yomra’ya teknik ve sosyal olarak nasıl katkıda bulunabileceklerini analiz etmek ve bu bağlamda görüş alışverişinde bulunmaktır.” diyen AK Parti Yomra Belediye Başkan Aday Adayı Doç. Dr. Volkan Yıldırım, “Bugün Makine Mühendisleri Odasını ziyaretimizde, odamızın faaliyet alanlarına bağlı olarak Yomra’ya nasıl katkıda bulunabileceklerini konuştuk. Hafif raylı sistemi masaya yatırdık. Demir yolu projesi için güzergâh alternatiflerini irdeledik. Bu konuda geçmişte yaptığım güzergâh çalışmalarını kendilerine anlattım. Fikir alışverişinde bulunduk. Bir diğer konu, asansör periyodik bakım, onarım ve güvenlik süreçleri oldu. Güzel ilçemizde var olan yüksek katlı binalarda asansörlerin bakım ve onarımlarının en iyi şekilde yapılmasının, Yomralı hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artıracağı şüphesizdir. Bu amaçla Makine Mühendisleri Odamız, asansör olan tüm binalardaki sorumlu kişilerin eğitimlerinin tamamlanmasında katkı sağlayabileceklerini belirtti.” ifadelerini kullandı. Yıldırım, şöyle devam etti: “İlerleyen süreçlerde Yomra’mız için gerçekleştirmeyi planladığımız projelerin ön görülerinin hazırlanmasında, altlıkların oluşturulmasında ve uygulama aşamasında kendileri ile fikir alışverişinde bulunacağız. Bizim kapımız onlara açık, onların kapısı bize açık olacak. Biz bir yandan seçim süreci çalışmalarımızı yürütürken, yönetim sürecine geçildiğinde en kaliteli yaşam standartlarını sunmak için neler yapabileceğimizin de araştırması içindeyiz. Her geçen gün Yomra için heyecanlanıyoruz. Şayet görev bize tebliğ edilirse Yomra’ya hizmet etmek bizim için büyük bir bahtiyarlık olacaktır. ‘Yomra için yorulmak güzeldir.’ diyoruz. Bu vesile ile bizi misafir eden, ağırlayan Makine Mühendisleri Odamızın çok değerli başkanı Sayın Fulya Üçyıldız Bankoğlu Hanımefendi’ye ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.”

Volkan Yıldırım Yomra için o projelere dikkat çekti
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset