Volkan Canalioğlu’ndan İstanbul çıkarması

Haber61 – Haber Servisi – CHP Trabzon eski milletvekili ve eski Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu İstanbul’da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Volkan Canalioğlu’ndan İstanbul çıkarması

Volkan Canalioğlu'ndan İstanbul çıkarması.

Haber61 u2013 Haber Servisi u2013 CHP Trabzon eski milletvekili ve eski Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu İstanbul'da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Canalioğlu, İstanbul Kartal'da Karadenizliler ve Trabzonlular dernekleri ile bir araya geldi.

Yapılan görüşmelerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu'nun Beylikdüzü'ndeki başarıları ile kendini kanıtladığı ve seçildiği takdirde İstanbul'da güzel hizmetler yapacağı görüşü üzerinde birleşildi.

Volkan Canalioğlu ayrıca, Annesi vefat eden Düzköy'lü bir vatandaşın acısını paylaşıp annesinin cenaze namazına katılıp başsağlığı diledi.

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz ve Kartalspor Başkanı Ali Apaydın'la görüşen Volkan Canalioğlu futbol üzerine sohbet edip Trabzonspor'un Başarılı bir yönetimi ve eski günlerine dönen bir takım olduğunu konuştu. Namağlup olarak BAL liginde mücadele eden Kartalspor'a da başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset