Volkan Canalioğlu Trabzon'a geldi

Canalioğlu, beraberindeki CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan ve partililer ile kentin Of, Hayrat, Çaykara ve Dernekpazarı'ndaki parti teşkilatlarını gezip partililer ile sohbet etti. Ziyaretleri sırasında partisinde genel başkan yardımcısı olmasının birey

Volkan Canalioğlu Trabzon'a geldi

Canalioğlu, beraberindeki CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan ve partililer ile kentin Of, Hayrat, Çaykara ve Dernekpazarı'ndaki parti teşkilatlarını gezip partililer ile sohbet etti.

Ziyaretleri sırasında partisinde genel başkan yardımcısı olmasının bireysel başarısı olmadığını, bunda partililerinin de katkısı olduğunu anlatan Canailioğlu,Ceza Muhakemesi Kanunu'nun (CMK) tutukluluk sürelerini yeniden belirleyen 102. maddesinin yürürlüğe girmesinin ardından ceza evlerinden yapılan tahliyeleri eleştirdi.

Canalioğlu, adaletin iyi şekilde çalışması gerektiğini belirterek, ''Eğer Apo'nun cezası kesilmemiş olsaydı şimdi dışarıda idi. Adamı 10 yıl hakim karşısına çıkarmadan 'hadi çık' diyeceksin. Peki bu adamın mağduriyeti ne olacak. Adaletin iyi bir şekilde çalışması lazım'' dedi.

Hükümeti eleştirin Canailioğlu, ''Vatandaşın en büyük sorunu işsizlik. İşsizlik ve esnafın durumu konuşulmuyor'' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler