'Volkan abi' ilki gerçekleştirdi

Kemal Kılıçdaroğlu’nun 1189 oy alarak CHP Genel Başkanlığına seçildiği kongreye katılan CHP Trabzon İl Başkanı Canalioğlu, önemli açıklamalarda bulundu.Canalioğlu, “Muhteşem bir atmosfer vardı Ankara’da. Oylarımızı kullandık. İnanılmaz güzel şeyler oldu.

'Volkan abi' ilki gerçekleştirdi

Kemal Kılıçdaroğlu’nun 1189 oy alarak CHP Genel Başkanlığına seçildiği kongreye katılan CHP Trabzon İl Başkanı Canalioğlu, önemli açıklamalarda bulundu.

Canalioğlu, “Muhteşem bir atmosfer vardı Ankara’da. Oylarımızı kullandık. İnanılmaz güzel şeyler oldu. Görülmeye değerdi. İçeri giremeyenlerde oldu.” dedi. “İlk seçimde iktidarız” diyen Canalioğlu, “CHP İl Başkanları olarak bir ilki gerçekleştirdik. Önce Atatürk’ün kabrini ziyaret ettik Anıtkabır’e giderek ardından da değerli siyasetçi olan Bülent Ecevit’in mezarına gittik. Bu bir ilktir. Rahşan hanımda bizimle beraberdi” diye konuştu.

 

Batuhan Hazar ÇAVDAR / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset