VİP'te Namaz Kıldı

SAMSUN'a gelen eski başbakanlardan Necmettin Erbakan, uçaktan korumalarının yardımıyla inerek VİP Salonu'na geçti.

VİP'te Namaz Kıldı

SAMSUN'a gelen eski başbakanlardan Necmettin Erbakan, uçaktan korumalarının yardımıyla inerek VİP Salonu'na geçti. Erbakan, burada kendisi için yere kilim üzerine serilen seccadede öğle namazını kıldı. Ardından da mitingin yapılacağı Cumhuriyet Meydanı'na hareket etti.

Seçimlerin son gününde Ankara'dan özel uçakla bugün saat 13.30 sıralarında Samsun'a gelen Necmettin Erbakan, yaklaşık 20 kişiden oluşan Saadet Partililer tarafından coşkuyla karşılandı. Uçaktan inmekte zorlanan ve güçlükle yürüdüğü gözlenen Erbakan'a 'Mücahit Erbakan' sloganı atan partililer alkışlarla tezahürat yaptı.

Basın mensuplarının alınmadığı VİP Salonu'na giden Erbakan, burada partililer tarafından kendisi için hazırlanan yerde namaz kıldı. VİP salonunun bir bölümüne önce kilim serildi. Ardından da kilimin üzerine seccade konularak Erbakan'ın namaz kılması sağlandı. Necmettin Erbakan daha sonra Saadet Partisi tarafından organize edilen mitigne katılmak üzere Cumhuriyet Meydanı'na gitti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset