Vekillere Meclis'te Cep Yasağı

TBMM Başkanlığı, milletvekillerinin, geçen dönem Genel Kurul Salonunda sık sık cep telefonuyla konuşmaları, bu görüntülerin de basına yansıması üzerine harekete geçti.Genel Kurulu yöneten Meclis başkanvekillerinin uyarılarına da neden olan bu görüntüler ü

Vekillere Meclis'te Cep Yasağı

TBMM Başkanlığı, milletvekillerinin, geçen dönem Genel Kurul Salonunda sık sık cep telefonuyla konuşmaları, bu görüntülerin de basına yansıması üzerine harekete geçti.

Genel Kurulu yöneten Meclis başkanvekillerinin uyarılarına da neden olan bu görüntüler üzerine TBMM Başkanı Köksal Toptan, bir talimat verdi. Toptan'ın talimatıyla, bundan sonra Genel Kurul Salonunda cep telefonları çekmeyecek.

Telefon görüşmelerinin engellenmesi için geçici bir sistem kuran Bilgi İşlem Merkezi, daha sonra kendi sistemini devreye sokacak.

Cumhurbaşkanı seçimi turlarında bu sistem devreye girerek, milletvekilleri ile localarda oturan basın mensupları ve dinleyicilerin cep telefonlarıyla konuşmaları engellenmişti.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler