Vekil adayları sokaklarda

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayları Maraş Caddesi ile Kunduracılar Caddesinde esnafları ziyaret ederek destek ve dua istediler. Ziyarete Devlet Bakanı Faruk Özak, Milletvekili Safiye Seymenoğlu, adaylar Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu ile Yunus Karabela ka

Vekil adayları sokaklarda

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayları Maraş Caddesi ile Kunduracılar Caddesinde esnafları ziyaret ederek destek ve dua istediler. Ziyarete Devlet Bakanı Faruk Özak, Milletvekili Safiye Seymenoğlu, adaylar Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu ile Yunus Karabela katıldı. Adaylar adına açıklama yapan Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, seçimlerde demokrasinin vazgeçilmez olduğunu belirterek, “Demokrasi vazgeçilmezdir” dedi. Trabzonspor ve Akyazı Projesine de değinen Bakan Özak, “Trabzonspor’u biz borsadan kurtardık. Borç batağında olan Trabzon’u Sadri Şener ve yönetimi borsadan kurtardı, kendilerine teşekkür ediyorum. Avni Aker Stadyumunu yaptırdık. Akyazı stadını ve spor kompleksini de yaparak Trabzon’a yakışır bir stat yapacağız” diye konuştu. Seçim çalışmalarında AK Parti’nin yapacaklarını anlatacaklarını dile getiren Bakan Özak, “Trabzon Halkına 8.5 yıllık iktidarımız döneminde yaptıklarımızı, 2 yıllık belediye döneminde yaptıklarımızı geçmiş 5 dönemde yapılamayanları anlatacağız. ‘İstikrar sürsün Türkiye büyüsün’ sloganıyla yola çıktık. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” ifadelerine yer verdi. Halkında yoğun ilgi gösterdiği ekipte, Bakan Özak, vatandaşlarında derdini dinleyerek sorunları olanların çözülmesi talimatını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset