Vatandaşla oyun oynanıyor

AK parti Trabzon Belediye Başkan aday adayı Osman Kaya seçim çalışmalarını sürdürüyor. Trabzon'un yerel yönetim bazında hizmete aç olduğunu ifade eden Kaya, “Halkımız güleryüzün yanında hizmette bekliyor. Biz seçime kadar vaat için değil sonuna kadar hizm

Vatandaşla oyun oynanıyor

AK parti Trabzon Belediye Başkan aday adayı Osman Kaya seçim çalışmalarını sürdürüyor. Trabzon'un yerel yönetim bazında hizmete aç olduğunu ifade eden Kaya, “Halkımız güleryüzün yanında hizmette bekliyor. Biz seçime kadar vaat için değil sonuna kadar hizmet için bu yola baş koyduk. Halkımıza olan güvenim tamdır” dedi.

AK Parti Trabzon belediye başkan aday adayı Osman Kaya temayülün ardından da dur durak demeden seçim çalışmalarını sürdürüyor.
Trabzon'a bugüne kadar belediyecilik anlamında doğru dürüst hizmet edilmediğini insanların yüzüne gülerek adeta vatandaşla oyun oynandığını belirten Kaya, “Halkımız bu oyunlara sadece gülüyor. Trabzon haklıda yerelde hizmet bekliyor fakat zannetmeyin bu gülücüklere oy verecektir. Herkesin mahallesinin önü eşiliyor. Kaldırımlar yeniden değişiyor. Yollar çamur içinde. Seçim öncesi seçim yatırımları yapılıyor. Trabzon halkı bu oyunu oyuyla bozacaktır. Biz birileri gibi seçime kadar vaat verip sonrada “Bunları yapamadık ama biliyoruz” diyemeyiz. Bizim siyasi ahlağımız buna müsaade etmez. Biz seçime kadar vaat için değil sonuna kadar Trabzon halkına hizmet için bu yola başkoyduk” dedi.

Kaya konuşmasını şöyle sürdürdü, “ Bizim davamız ülkemize ve şehrimize hizmet davasıdır. AK parti camiası takım arkadaşını rakibi olarak görmez. Bizim camiamız bir birlikteliğin dünyada eşi görülmemiş örneğidir. Şu anda 3 aday adayı vardır. Ve bu 3 adayının da tek hedefi Trabzon'un kalkınması, gelişmesi daha modern bir kent olmasıdır. Trabzon'a hükümetimizin önemli yatırımları olmuştur. Fakat yerel yönetimler bazında bu hizmetler topal kalmıştır. Bizim kişilerle işimiz yoktur, olmamıştır da. Fakat Trabzon'un bir 5 yılının daha yerel yöneticilik anlamında heba olmasına müsamma göstermemi kimse beklemesin.

Temayülde teşkilat mensupları hür iradeleri ile oylarını kullanmış ve gerçekten çok iyi bir sınav vermişlerdir. Teşkilat mensuplarımızda da gördüğüm birlik ve beraberlik içersinde Trabzon'u AK parti'ye kazandırılması olmuştur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset