Vatandaş: "6-0 yaparız vekilim"

AK Parti Trabzon milletvekili adayı Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu Semerciler mahallesini gezerek seçim çalışmalarını sürdürdü. Gezinti esnasında halkın sorunlarını dinleyen Bıyıklıoğlu vatandaşlarla birlikte çözüm ürettiler. Vatandaşın birisi işsizlik konus

Vatandaş: "6-0 yaparız vekilim"

AK Parti Trabzon milletvekili adayı Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu Semerciler mahallesini gezerek seçim çalışmalarını sürdürdü. Gezinti esnasında halkın sorunlarını dinleyen Bıyıklıoğlu vatandaşlarla birlikte çözüm ürettiler. Vatandaşın birisi işsizlik konusuna değinirken  Aydın Bıyıklıoğlu Türkiye’de işsizlik oranının her geçen gün azaldığını belirterek, “Bugün ABD’ bile işsizlik sorunu var. Bir çok gelişmiş ülkelere göre Türkiye bu konuda daha iyi durumda. Bu oran her geçen gün daha da düşecek. Şöyle de bir şey var. Gençlerimiz işte beğenmiyor. İstiyorlar ki kravatlı masa başında işimiz olsun. Gerçekten işe ihtiyacı olan arkadaşlar var. Her iş yapılacak. İş seçme gibi bir lüksümüz yok. Diğer bir yandan da belirttiğimiz gibi işsizlik sorununu Türkiye önümüzdeki dönemlerde mutlaka en aşacak ve en aza indireceğiz. Trabzon’da sanayileşme projelerimiz var. Sanayi ve iş yerleri hem Trabzon’u kalkındıracak hem de işsizlik sorununu en aza indirecektir” şeklinde konuştu. Bu arada gezinti esnasında bir vatandaşın Aydın Bıyıklıoğlu’na Allah’ın izniyle 6-0 yapacağız demesi üzerine Bıyıklıoğlu inşallah hep birlikte bu işi başarıp Trabzon’umuzu ve Türkiye’yi en iyi yerlere taşıyacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler