Valiyken de Hamaldım

Başbakan Tayyip Erdoğan "Bakanlık hamallık, koca ABD'de 13-14 bakanlık var" sözleriyle kabine kulisine giren milletvekillerine mesaj verirken, Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç "Benim işim zaten hamallık. Valiyken de hamaldım, bakanken de..." dedi.Yeni h

Valiyken de Hamaldım

Başbakan Tayyip Erdoğan "Bakanlık hamallık, koca ABD'de 13-14 bakanlık var" sözleriyle kabine kulisine giren milletvekillerine mesaj verirken, Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç "Benim işim zaten hamallık. Valiyken de hamaldım, bakanken de..." dedi.

Yeni hükümette İçişleri Bakanı olabileceği konuşulan Atilla Koç, Hürriyet'in "Başbakan'dan bir işaret aldınız mı?" sorusuna "Bu işin işareti olmaz. En yakınındaki Abdullah Gül, ona bile işaret vermez" dedi. Koç şunları söyledi: Benim patronla (Başbakan) ilişkim bana emir vermesi veya benim ondan emir almam şeklindedir. Elbette kararları alırken bir bildiği var. Sayın Başbakan bakanlıkları birleştirmiş, bunların yararlarını anlatmış. Şimdi bana soruyorlar; "Yeniden ayıralım mı?" Ben buna ne diyeyim? Yani bana bir bakanlık daha versinler onu da yaparım. 3 bakanlık olsun, iki ne ki! "Birleştirilsin" demedim, ama öyle yazılmış. (Gülerek) Ne yapayım ben sizi (gazetecileri) asayım mı?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset