Vakfıkebir seçim sonucu / Vakfıkebir Belediye Başkanı kim oldu?

31 Mart yerel seçimlerinde Vakfıkebir seçim sonucu ne oldu, Vakfıkebir’in yeni belediye başkanı kim oldu? Yerel seçimlere dair merak edilenler burada

Vakfıkebir seçim sonucu / Vakfıkebir Belediye Başkanı kim oldu?

31 Mart Yerel seçimleri ile vatandaşlar yeni belediye başkanlarını belirledi. Bu noktada Vakfıkebir seçim sonuçları da netleşti

Vakfıkebir seçim sonucu ne oldu ve Vakfıkebir belediye başkanı kim oldu gibi soruların yanıtları belli oldu. Resmi olmayan sonuçlara göre Vakfıkebir'de mevcut başkan AK Partili Muhammet Balta yüzde 62'lik oy ile yeniden başkan seçildi.

Balta'yı yüzde 31 ile CHP'li Emin Uludüz takip etti.
 


Vakfıkebir’de kimler adaydı?

Emin Uludüz – CHP
İbrahim Baş – SP
Muhammet Balta – AK Parti
Mustafa Kul - BTP
 

Muhammet Balta kimdir?

Muhammet Balta kimdir?

Mumammet BALTA, 1968 Yılında Vakfıkebir’ in Açıkalan Köyünde dogdu. ilkokul ve Lise tahsilini Vakfıkebir’ de tamamladı. 1992 yılında Ankara Hacattepe Üniversitesi Zonguldak Mühendislik Fakültesi’nden Maden Mühendisi olarak mezun oldu.1993 yılında Proje ortagı oldugu Plastik ve Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren Karadeniz Plastik Madencilik San. Tic. Ltd. Şirketinde Genel Müdür olarak görev aldı. 2009 – 2013 yılları arasında Trabzon Ticaret San. Odasında meclis üyeligi yaptı. 2009 yılında AK Parti Vakfıkebir il Genel Meclis Üyeligine seçildi. il genel Meclis Üyeligi süresince imar ve Bayındır Komisyon üyeligi, Ar-Ge ve Plan Bütçe Komisyon Baskanlıgı ve Encümen üyeligi görevlerinde bulundu. Avrupa birligi Destekli Yerel Yönetim Reformunun Devamına Destek ve güçlendirme projesi ve Vilayetler Hizmet Götürme Birligi Stratejik Plan hazırlanmasında çalıstı. Trabzon’ da 470 köyün Çöp Toplama Projesine öncülük etti. Bu projeyle Trabzon’un bütün köylerinde çöplerin toplanması saglandı. Çesitli Sivil Toplum Kuruluslarında yöneticilik yapan Muhammet BALTA, evli ve üç çocuk babasıdır. 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Vakfıkebir Belediye Başkanı seçildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset