"Uşağum seni çok seviyrum"

Bayram tatilini babaocağı Rize'de geçiren Başbakan Erdoğan, bugün hemşehrileriyle vedalaşarak Rize'den ayrıldı.Bayram tatilini baba ocağı Rize'de geçiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün ağabeyinin mezarını ziyaret etti, bir camide öğle namazı kılıp v

"Uşağum seni çok seviyrum"

Bayram tatilini babaocağı Rize'de geçiren Başbakan Erdoğan, bugün hemşehrileriyle vedalaşarak Rize'den ayrıldı.

Bayram tatilini baba ocağı Rize'de geçiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün ağabeyinin mezarını ziyaret etti, bir camide öğle namazı kılıp vatandaşlarla bayramlaştı. İlçede TOKİ tarafından yaptırılan işyerleri ve konutların önünden geçen yolda inceleme yapan Erdoğan, akşam saatlerinde hemşehrileriyle vedalaşarak Rize'den ayrıldı.

Erdoğan'ı uğurlamak için gelen vatandaşlar araısndaki 110 yaşında olduğunu söyleyen Emine Kaba, Emine Erdoğan tarafından yanına götürüldüğü Başbakan Erdoğan'a "Uşağum, seni çok seviyrum. Allah senden razı olsun" dedi.

Kurban Bayramı dolayısıyla 6 Kasım Pazar akşamı geldiği Güneysu ilçesinde Merkez Mahallesi'ndeki konutunda dinlenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün öğle saatlerinde ilçeye bağlı Dumankaya köyüne giderek, önce camide öğle namazını kıldı, ardından vatandaşlarla sohbet edip bayramlaştı.

Başbakan Erdoğan, daha sonra ağabeyi Hasan Erdoğan'ın köydeki mezarını ziyaret etti. Daha sonra Güneysu ilçe merkezine gelerek, burada TOKİ tarafından yaptırılan işyerleri ve konutların önünden geçen yolda incelemelerde bulunan Erdoğan, yol hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Başbakan Erdoğan, daha sonra Merkez Mahallesi'ndeki konutuna döndü. Erdoğan'ın yolda yaptığı inceleme öncesinde korumaları tarafından çevrede bekleyen çocuklara oyuncak dağıtıldı.

Erdoğan, akşamüzeri ise ilçeden ayrılmak üzere eşi Emine Erdoğan ile birlikte konutundan çıktı. Erdoğan, ilçe meydanında kendisini uğurlamak için toplanan vatandaşlarla bayramlaştı.

Bu sırada Emine Erdoğan'ın yanına yaklaşan ve 110 yaşında olduğunu belirten Taşdelen köyünde yaşayan Emine Kaba, Başbakanı çok sevdiğini ve kendisini görmek istediğini söyledi. Bunun üzerine Emine Erdoğan, asırlık ninenin kolunu tutarak, kalabalığın içindeki Başbakan Erdoğan'ın yanına getirdi.

"UŞAĞUM SENİ ÇOK SEVİYRUM"
Karşısında Başbakan Erdoğan'ı gören Emine Nine, "Uşağum, ben seni hep televizyonlardan görürdüm. Ben sizin karşı köyde otururum. Çok görmek istememe rağmen, bir türlü görememiştim. Uşağum seni çok seviyorum. Allah senden razı olsun" dedi.

Yaşlı kadına sarılan ve yaklaşık 5 dakika ayaküstü sohbet eden Başbakan Erdoğan, Emine Nineye bir isteğinin olup olmadığını sordu. Cevap alamayınca "Bunu tanıyan yok mudur?" diye kalabalığa seslendi. Kulakları ağır işiten yaşlı kadın, bunun üzerine Başbakan Erdoğan'a hiçbir isteğinin olmadığını ve tek amacının onu görmek olduğunu söyledi.

Vedalaşma sırasında vatandaşlarla tek tek tokalaşan Erdoğan, vatandaşların ilettiği sorunların giderilmesi için yetkililere talimat verdi. Buradan makam aracıyla Trabzon'a hareket eden Erdoğan'ı Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, Belediye Başkanı Halel Bakırcı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Turhan Talu, öteki ilgililer ve vatandaşlar uğurladı.

Güneysu ilçesi çıkışında yol kenarında bekleyen vatandaşlar ve çocukları görünce makam aracını durdurup araçtan inen Başbakan Erdoğan, vatandaşlarla bayramlaştı, çocuklara oyuncaklar dağıttı.

Başbakan Erdoğan, daha sonra makam aracıyla yola devam etti. Erdoğan ile birlikte eşi Emine Erdoğan da Trabzon'a gitti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset