Ünlü iş adamı Trabzon'a geldi

MNG Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal, Trabzon’a gelerek AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar ile görüştü. Ünlü işadamının Trabzon’a yatırım yapmak için Bayraktar ile görüş alışverişinde bulunduğu öğre

Ünlü iş adamı Trabzon'a geldi

MNG Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal, Trabzon’a gelerek AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar ile görüştü. Ünlü işadamının Trabzon’a yatırım yapmak için Bayraktar ile görüş alışverişinde bulunduğu öğrenildi.

“En Zengin 100 Türk” listesinde yer alan Günal, özel uçağıyla Trabzon’a gelerek Devlet Bakanı Faruk Özak ve AK Parti Milletvekili Adayı Erdoğan Bayraktar ile görüştü. Erdoğan Bayraktar ile baş başa bir görüşme yapan Günal, Trabzon’a yapabileceği yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Günal’ın Trabzon’a otel başta olmak üzere çeşitli yatırımlar düşündüğü öğrenildi.

Erdoğan Bayraktar gibi yetenekli bir ismin Trabzon’dan milletvekili adayı olmasının çok önemli olduğunu ifade eden Günal, “Sayın Bayraktar Trabzon için bir şans. Mecliste olunca Trabzon ve Karadeniz için her proje uygulanacak ve bölge kalkınacaktır. Bizlerde özel girişimciler olarak bölgeye yatırımlar konusunda çalışacağız. Trabzon önemli bir turizm kenti. Turizm ve alt yapı yatırımlarına açık bir yer” dedi.

 SERVET DEĞERİNDE UÇAK

“En Zengin 100 Türk” listesinde yer alan MNG Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal, Trabzon’a 45 milyon dolarlık özel uçağıyla geldi.

 

Trabzon’a gelen ünlü işadamı, Devlet Bakanı Faruk Özak ile AK Parti Milletvekili Adayı Erdoğan Bayraktar ile görüştü. Erdoğan Bayraktar ile baş başa bir görüşme yapan Günal, Trabzon’a yapabileceği yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

 

Şirketlerinde 20 binden fazla kişiye istihdam sağlayan Günal, Trabzon’a özel uçağıyla geldi. Özel uçağın 45 milyon dolar değerinde olduğu öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler