Ümit Özdağ Trabzon'da konuştu! Milli Eğitim Bakanı için sert sözler

Zafer Partisi Ümit Özdağ, partisinin programı doğrultusunda Trabzon'a geldi.

Ümit Özdağ Trabzon'da konuştu! Milli Eğitim Bakanı için sert sözler

Türkiye'de 31 Mart'ta yapılacak yerel seçim için geri sayıma geçilirken, siyasi partiler de çalışmalarına hız verdi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Özdağ'ın açıklamaları şu şekilde;

"DAVA AÇACAĞIM"

Zafer Partisi'nin Karadeniz ve İç Anadolu ziyaretleri kapsamında bugün temaslarda bulunacağım. Bu ziyaret sırasında bugün saat 15.30'da adliyeye de gideceğim, bir dava açacağım. İdare mahkemesine açacağım davayı.

Diyarbakır'da 12 kilometrelik bulvara kayyum vali tarafından terörist vatan haini şeyh Said'in isminin verileceği duyruldu. Bu konuda yürütmenin kararı durdurmasını isteyeceğim. Konuyu gündemde tutmaya devam edeceğim. Biz Türkiye'nin her yerinde ne söylüyorsak, Erzurum'da da Muğla'da da Edirne'de de, her yerde aynı şeyi söyleyeceğiz. Şeyh Said Türkiye'nin her yerinde vatan hanini teröristtir. Herkesi göreve çağırıyorum. Erzurum'da ziyaretimiz sırasında güvenlik güçleri kendilerine düşen görevi yerine getirsin istiyorum. Bugün benimle alakalı bir manşet atılmış.

zdagdan-sert-sozler-2.webp

"MAHKEME ÖNÜNDE HESAP VERECEK"

Devlet, ciddiyet ister. Milli Eğitim Bakanı ciddi bir adam değildir. Bugün Türk çocuklarını cemaat ve tarikatların eline bırakmıştır. Bu bakan mahkeme önünde hesap verecektir.

"79 İLDE KENDİ ADAYIMIZI ÇIKARTACAĞIZ"

79 ilde, 81 ilin ilçelerinde kendi adaylarımızı çıkartacağız. Kars ve Iğdır'da, ilçelerinde aday çıkarmayacağız. Burada HDP karşısında güçlü olan vatansever adayı destekleyeceğiz.

Bu aday MHP adayı olabilir, İyi Parti adayı olabilir. Ne olursa olsun partilerine bakmayacağız Kazanma azimlerine bakacağız. Destek vereceğiz, aktif şekilde yanlarında olacağız. İyi Parti genel merkezinden randevu talep ettik, bir dönüş gelmedi. Olumlu bir cevap gelmezse bu konudaki değerlendirmeyi vatanseverlerin takdirine sunacağız. Trabzon basını aracılığıyla teklifimizi ortaya koyduk.

"CHP ARTIK ATATÜRK'ÜN PARTİSİ DEĞİL"

CHP artık Atatürk'ün partisi değildir. Şeyh Said'e vatan haini diyemeyen, Şeyh Said'in akrabalarının ölümüne üzülen bir parti Atatürk partisi değildir. Şehit olan askerlerin,3 subayların, polislerin onurunu duygularını düşünmüyor. Biz Atatürk'ten taviz vermeyen bir partiyiz. Yan yana durmayız.

"TURİSTE KARŞI DEĞİLİZ"

bir hususun altını net çizeyim. Biz turiste karşı değiliz. Gaziantep'te MHP adayı olarak girdiğim zamanda 5 yüz bin sığınmacı gitsin, 5 yüz bin turist gelsin demiştim. Ülkemize gelsinler, harcasınlar. Doğal güzelliklerimizi görsünler. Öğretmen ve öğrenci olarak buraya gelmesine de karşı değiliz. Ülkenin kaçak cenneti olmasına karşıyız.

Arazi satışını tamamen yasaklayacağız. Bu konuda yeni hukuki düzenlemeler yapılmasını şart olarak görüyoruz. Ekonomiye katkıda bulunsunlar, onlar buraya gelsinler ve bizler de oraya gidelim.

"ALLAH, İSLAM'I BUNLARIN ŞERRİNDEN KORUSUN"

Türkiye adım adım sahte din devletine dönüşüyor. Allah, İslam'ı bunların şerrinden korusun. Utanmadan çıkıp, sadece Allah'tan değil evliyalardan da istenir diyorlar. Bu kafa, Katolik kafası. Cennetten arazi satan Katolik kilisesine benziyorlar. Devleti bu tarikat ve cemaatçilerin elinden almak zorundayız.

"TRABZON'UN BÜTÜN İLÇELERİNDE SEÇİME GİRECEĞİZ"

Trabzon'da yeni bir örgütlenme içindeyiz. İl başkanımızı yeni atadık. Bazı ilçelere başkanlarımızı atıyoruz. Trabzon'un bütün ilçelerinde seçimlere gireceğiz. Anketlerde 18-44 yaş arasındaki kesimden çok ciddi oylar alıyoruz. 65 yaş üzerindeki vatandaşlarımızdan da oy almaya başladık."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler