Ümit Çebi'den jet yanıt

SP Trabzon 4. Olağan Merkez İlçe Kongresinde yaptığı açıklamada Genel merkeze ve il yönetimine ağır eleştirilerde bulunarak herkesi şok eden Araklı eski Belediye Başkanı Ümit Çebi, haber61.net’e olayın ayrıntılarını anlattı. ‘BÜYÜKLÜĞÜNÜ YAPSIN’Haber61.ne

Ümit Çebi'den jet yanıt

SP Trabzon 4. Olağan Merkez İlçe Kongresinde yaptığı açıklamada Genel merkeze ve il yönetimine ağır eleştirilerde bulunarak herkesi şok eden Araklı eski Belediye Başkanı Ümit Çebi, haber61.net’e olayın ayrıntılarını anlattı.

 

‘BÜYÜKLÜĞÜNÜ YAPSIN’

Haber61.net’in sorularını telefonda yanıtlayan Ümit Çebi, konuşmasının ardından Adalet eski Bakanı ve SP Genel Başkan Yardımcısı Şevket Kazan’ın, kendisine yönelik, “Yarın pişman olacağı bir konuşma bu” açıklamasına da çok sert ve şaşırtıcı bir cevap verdi. Çebi, “Bakan beni ilgilendirmiyor. Beni ilgilendiren bu davada bir tek Erbakan’dır. Bakan benim hakkımda onu demiş, bunu demiş hiç önemli değil. Bu davanın büyüğüdür ama büyük büyüklüğünü yapmazsa, küçükte küçüklüğünü yapar” dedi.

 

‘ZAVALLI İL TEŞKİLATI’

 “Liste çıkarttık, hocamızın emriyle listeyi geri çektik bu kadar basit” diyen Çebi, “Partiden istifa etmem söz konusu değildir, bu benim davamdır. Biz bu davaya iman eğledik. Ben AKP’limiyim gömlek değiştireceğim. Böyle istifa olayı olmaz bizde kızgınlık olur. Tabiî ki bu davayı taşıyamayan yüreği ve gücü olmayan zavallı il teşkilatının yanında elimize almayız” diye konuştu.

 

Haber: Batuhan Hazar ÇAVDAR / Haber61.net

 

Önceki haberimiz

 

SP Kongresinde şok konuşma

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset