Ülkücüler Sokağa İnmeyecek

MHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Mehmet Şandır, "Ülkücüleri sokağa çekmek istiyorlar, ancak biz sokaklara ve olaylara girmeyeceğiz" dedi.Şandır, beraberinde Mersin milletvekilleri Behiç Çelik, Kadir Ural ve Akif Akkuş ile Erdemli ilçe teşkilat

Ülkücüler Sokağa İnmeyecek

MHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Mehmet Şandır, "Ülkücüleri sokağa çekmek istiyorlar, ancak biz sokaklara ve olaylara girmeyeceğiz" dedi.

Şandır, beraberinde Mersin milletvekilleri Behiç Çelik, Kadir Ural ve Akif Akkuş ile Erdemli ilçe teşkilatını ziyaret ederek, seçimde yapılan başarılı çalışmadan dolayı teşekkür etti. Şandır, burada yaptığı konuşmada,"Bazı kişilerin, MHP'nin geçmişte komünizme karşı verdiği mücadeleyi, şimdi de terör örgütü PKK'ya karşı vermesini istediğini" savundu.

Ülkücü gençlerin sokaklara çekilmek istendiğini iddia eden Şandır, "Ancak biz sokaklara ve olaylara girmeyeceğiz. Başkalarının dolgu malzemesi olmayacağız. Bizim için önce ülke menfaati gelir biz buna bakacağız" dedi. Şandır, sözlerini şöyle sürdürdü:

"MHP komünizm ve terör örgütü PKK ile mücadele eden bir dernek değildir. Terörle mücadeleyi devlet yapar. Türkiye Cumhuriyeti Devleti çok büyüktür. Geçmişte olduğu gibi şimdi de terörün üstesinden gelecektir. Mücadeleyi devletin güvenlik güçleri yapacak.

Terörle mücadele MHP'nin işi değildir, biz ancak güvenlik güçlerine manevi destek verebiliriz." Genel seçimlerde partisinin Mersin'de iktidar olduğunu ancak bu başarıyı ülke geneline yayamadıklarını belirten Şandır, "tek başına iktidar" olma azminden vazgeçmediklerini, bu azmi yerel seçimlerde de sürdüreceklerini ve hedefe ulaşacaklarını ifade etti.

Şandır, yerel seçim startını 1 Ekim'de vereceklerini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset