Ufuk Uras'a Çubukçu Fırçası

ÖDP İstanbul milletvetvekili Ufuk Uras, İstanbul Havaalanından Taksime kadar aracına bindiği Devlet Bakanı Nimet Çubukçu yüzünden gençlerden "fırça" yediğini söyledi.Uras, geçtiğimiz günlerde Atatürk Havalimanında, Devlet Bakanı Nimet Çubukçu ile karşılaş

Ufuk Uras'a Çubukçu Fırçası

ÖDP İstanbul milletvetvekili Ufuk Uras, İstanbul Havaalanından Taksime kadar aracına bindiği Devlet Bakanı Nimet Çubukçu yüzünden gençlerden "fırça" yediğini söyledi.

Uras, geçtiğimiz günlerde Atatürk Havalimanında, Devlet Bakanı Nimet Çubukçu ile karşılaştıklarını, Çubukçu'ya Taksim'e gideceğini söyleyince, makam arabasına davet ettiğini söyledi. Bu teklifi kabul ettiğini, Taksim'de indiğini belirten Uras, "Makam arabasından indiğimde gençler hemen etrafımı çevirdi. 'Sayın Uras, daha ilk günlerde makam arabasına biniyorsunuz, korumalarla geziyorsunuz' diye sitemde bulundular." dedi.

Uras, "Cumhurbaşkanı Gül'ün verdiği resepsiyonda Çubukçu'ya 'Sizin yüzünüzden gençlerden fırça yedim' dedim" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset