Türkiye Partisi Trabzon konuştu

Türkiye Partisi Trabzon İl Başkanı Engin Özdemir, ''Demokratik merkez partisiyiz'' dedi. Özdemir, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, partilerinin, yeni bir siyaset tarzı inşa etmek için yola çıkmış, siyasi yelpazenin tam mer

Türkiye Partisi Trabzon konuştu

Türkiye Partisi Trabzon İl Başkanı Engin Özdemir, ''Demokratik merkez partisiyiz'' dedi.

Özdemir, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, partilerinin, yeni bir siyaset tarzı inşa etmek için yola çıkmış, siyasi yelpazenin tam merkezinde bir ''demokratik merkez partisi'' olduğunu söyledi.

Demokratik merkezin, ''birleştiren, uzlaştıran, ötekileştirmeyen, kutuplaştırmayan, barıştıran'' demek olduğunu ifade eden Özdemir, şunları kaydetti:
''Partimiz, 72 milyon insanı kucaklamasından alacağı güçle küresel rekabette, dünya milletlerinin saygı duyduğu, muasır medeniyetler seviyesinin üstünde bir Türkiye'yi hedefleyen, siyasal alandaki en ciddi projedir. Onun içindir ki partimiz logosu da dünyayı simgeleyen türkuaz küre üzerine beyaz Türkiye haritası ve bu harita içinde tokalaşan iki el olarak belirlenmiştir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset