"Türkiye İslamın öncüsüdür"

 Ak Parti Trabzon İl Başkanlığı'nca, Akçaabat ilçesinde düzenlenen iftara, Bakan Erdoğan Bayraktar ve eşi Emine Bayraktar'ın yanı sıra Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Ak Parti Trabzon milletvekilleri Faruk Nafız Özak, Aydın Bıyıklıoğl

"Türkiye İslamın öncüsüdür"

 

Ak Parti Trabzon İl Başkanlığı'nca, Akçaabat ilçesinde düzenlenen iftara, Bakan Erdoğan Bayraktar ve eşi Emine Bayraktar'ın yanı sıra Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Ak Parti Trabzon milletvekilleri Faruk Nafız Özak, Aydın Bıyıklıoğlu, Safiye Seymenoğlu ile Trabzon Müftüsü Veysel Çakı ve çok sayıda partili katıldı.

 

Bayraktar, burada yaptığı konuşmada, Türkiye Cumhuriyeti'ne hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek, "Türkiye Cumhuriyeti, Türk vatanı, Türk milleti İslam'ın öncüsüdür, birbuçuk milyarlık İslam dünyasının öncüsüdür" diye konuştu.

 

Sorumluluklarının çok büyük olduğunu ifade eden Bayraktar, "Bizim sorunluluğumuz çok büyük ama sizlerin bu güzel desteğiniz, dualarınız oldukça, beraberliğiniz oldukça biz de durmadan yorulmadan sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Vatanımızı yüceltmeye, geliştirmeye milletimizin gelir seviyesini artırmaya, Türkiye'yi dünya milletleri arasında en üst seviyeye çıkarmak için canla başla çalışacağız" diye konuştu.

 

Bayraktar, terör olaylarına da değinerek, şunları kaydetti:

 

"Vatanımız payidar olsun. Terör belasından bu ülke kurtulsun. Biz kalkınıyoruz, Türkiye kalkınacak. Terör belasını Türkiye'nin başına bela ettiler ama inşallah Ramazanın yüzüsuyu hürmetine en kısa zamanda Türkiye'yi terör belasından kurtarmak için çok ciddi bir çalışma içerisindeyiz. İnşallah, Allah nasip ederse Türkiye'yi terör belasından kurtaracağız. Camilerimiz cemaatsiz, minarelerimiz ezansız kalmasın, nazlı al bayrağımız hüzünlenmesin. Bu duygularla 2 gün sonra gelecek olan Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum."

 

Bayraktar, daha sonra iftara katılan partililer ile sohbet edip, sorunlarını dinleyerek hatıra fotoğrafı çektirdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset