Türker Yıldırım'ın avukatı gibi!

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Masum Türker, şikeyle suçlanan Fenerbahçe yöneticilerine haksızlık yapıldığını söyledi.Türker, "Şikenin dışında, perde arkasında herkesin sessizce konuştuğu ihale rekabetinin yattığını düşünüyoruz. Bu konuda en azı

Türker Yıldırım'ın avukatı gibi!

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Masum Türker, şikeyle suçlanan Fenerbahçe yöneticilerine haksızlık yapıldığını söyledi.

Türker, "Şikenin dışında, perde arkasında herkesin sessizce konuştuğu ihale rekabetinin yattığını düşünüyoruz. Bu konuda en azından bu düşünülenler ve bilinenler yanlışsa yargı hızlandırılsın, gerçekten şike varsa ortaya çıkarılsın.

Şike suçlaması var ama ortada suçlanan futbolcu yok, suçlanan haksız yere gol yemiş kaleci yok, gol atmamış santrfor yok ve o şikede bulunmuş, o şikeyi bilen suçlanan bir hakem yok.

Onun için bu konuda özellikle hem bu şike olayında hem son genelkurmay başkanının tutuklanmasında yaşananlar bizi şu endişeye sürüklüyor; Türkiye'de kanunlar öylesine değiştirildi ki, hukuk kanunlar yoluyla siyasal bir davranış haline getirilmiş oluyor.

Bütün bunların sona erdirilmesi için Türkiye'de muhakkak muhalefetin daha da güçlenmesi gerekir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset