TSİAD: Teleferik gibi yükseleceğiz

Trabzon Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı seçilen Yalçın Orhan, Trabzon’a karşı sorumluluklarını yerine getirmek için teleferik gibi sürekli yükselen bir grafik çizmeye çalışacaklarını söyledi. TSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Orhan yeni yönetim

TSİAD: Teleferik gibi yükseleceğiz

Trabzon Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı seçilen Yalçın Orhan, Trabzon’a karşı sorumluluklarını yerine getirmek için teleferik gibi sürekli yükselen bir grafik çizmeye çalışacaklarını söyledi.

 

TSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Orhan yeni yönetim kurulu başkanı olarak ilk toplantılarını ve görev bölümü yaptıklarını belirterek,  “Çalışmalarımızda verimliliği esas alacağız. Bunun için kendimizi asansörde gibi değil, teleferikte gibi sürekli yükselen bir grafik çizerek ortaya koyacağız” dedi.

 

TSİAD’da iki yıllık dönemde; başkan vekillerini Hasan Kamil Hayali ve Nezih Onur; Genel sekreterliği Recep Ergenç, saymanlığı ise Aytaç Aydoğan üstlenecek. Dış ilişkilerden ise Serkan Aytekin sorumlu olacak. Kurulacak çalışma komisyonları ile fuarlara katılım ile eğitim çalışmalarının organizasyonlarına üyelerden de katkı istenecek.

 

TSİAD başkanı Yalçın Orhan yeni çalışma dönemi ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede; “TSİAD hem üyelerine hem de topluma karşı sorumluluklarını yerine getirmek için çalışan gönüllü ve bağımsız yerel bir STK’dır. Ancak bizler küresel ekonominin yaşandığı büyük köyde olduğumuzun bilincinde olarak; artık sadece yerel değil, hem bölgesel hem de Ulusal ve Uluslar arası ilişkiler kuran ve geliştiren bir yerel STK olacağız. Genç bir ekibiz. Ancak eski başkanlarımızdan oluşan danışma meclisimiz ve üyelerimizin göstereceği hedefleri ve onların vereceği katkıyı da çok önemsiyoruz. Trabzon’da Kamu, Özel ve STK’ larla; Üniversitemiz başta olmak üzere tüm sosyal ortaklarımızla vereceğimiz katkıyı bir asansörde hızla yükselmek gibi algılamıyoruz. Kendimizi sürekli geliştirerek ve yatay yükselen bir teleferikte varsayarak yerine getireceğiz” ifadelerini kullandı.

 

09 Nisan 2011 tarihinde yapılan 9. Genel Kurulda TSİAD”ın 2011-2013 dönemi Yönetim Kuruluna; Yalçın Orhan, Sırrı Furkan Eren, Aytaç Aydoğan, Efkan Sayitoğlu, Hasan K.Hayali, Recep Ayvaz, Ertuğrul Doğan, Semih Baygın, Nezih Onur, A.Ercan Aydoğan, Murat İskender, H.Alper Büybüloğlu, Serkan Aytekin seçildiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler