TS onurumuz ve gururumuz

Aydoğdu ve Zihni'yi, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleri konuk etti.Trabzon için bir çok siyasi partinin yarıştığını belirten Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, iddialı adayların olduğunu dile getirdi. Demokrat Parti Trabzon Belediye

TS onurumuz ve gururumuz

Aydoğdu ve Zihni'yi, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleri konuk etti.

Trabzon için bir çok siyasi partinin yarıştığını belirten Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, iddialı adayların olduğunu dile getirdi.

Demokrat Parti Trabzon Belediye Başkan Adayı Süleyman Aydoğdu'nun daha önce kulübe hizmet etmiş bir isim olduğuna da dikkat çeken Hacısalihoğlu, "Trabzonspor prensip olarak bugüne kadar bütün siyasi partilere eşit mesafededir. Trabzonspor şehrin bir üst kimliğidir. Hiçbir partiyle ilişkisi olmadan bütün partilerle irtibatlı olarak varlığını sürdüren Trabzonspor'umuz bugüne kadar bu şekilde geldi. Tüm adaylara başarılar diliyoruz" dedi.

DP İl başkanı Ahmet Uğur Zihni, Trabzonspor'un kendilerine göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ettiklerini belirterek şunları söyledi: "Trabzonspor tabi ki siyaset üstü bir kimliktir. Bizim onurumuz ve gururumuz olmuştur. Umuyoruz ilerleyen günlerde yeniden şampiyonluğu yakalayacaktır" dedi.

Belediye Başkan Adayı Süleyman Aydoğdu ise kendisini Trabzon'da şanslı ve onurlu insanlar arasında gördüğünü belirterek şunları söyledi:

"Bu kulüpte yöneticilik yapma onurunu yaşadım. Trabzonspor 25 yıldır şampiyonluğun dışında kaldı. Son yapılan kongrede iş başına gelmiş değerli arkadaşlarımız yaptıkları önemli çalışmalarla bu yıl en iddialı sezonuna girdiler. Şuana kadar doğru uygulamaların yapıldığını görmekteyiz. Tüm Trabzonsporlular da üzerlerine düşen görevi yaptılar. 61. dakika kutlamaları, oyuncuların kolbastı oyunu oldukça güzel. Başarıların devamını diliyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset