TRT'de fındık konuşulacak

2001 ürünü fındık piyasada 7 liranın üzerinde fiyattan işlem görürken, ihracatta miktar bazında görülen azalma ve sağlanan dövizdeki artışın da ele alınacağı radyo programı TRT’de 13 Aralık Salı günü yayınlanacak.TRT Trabzon Radyosu tarafından hazırlanaca

TRT'de fındık konuşulacak

2001 ürünü fındık piyasada 7 liranın üzerinde fiyattan işlem görürken, ihracatta miktar bazında görülen azalma ve sağlanan dövizdeki artışın da ele alınacağı radyo programı TRT’de 13 Aralık Salı günü yayınlanacak.

TRT Trabzon Radyosu tarafından hazırlanacak ve saat 11.15-12.00 arasında Türkiye Radyoları’ndan yayınlanacak program Trabzon Ticaret Borsası’ndan gerçekleştirilecek.

Programa konuşmacı olarak Trabzon Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Cirav, Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu ile Eski Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Sabit Sabır katılacaklar. 

Konuşmacılar, fındık fiyatı, piyasadaki gelişmeler, bu yıl sona erecek olan fındıkta alan bazlı destekleme priminin devamının yanı sıra, komşumuz Gürcistan’daki fındık üretimi ve ticareti üzerinde de duracaklar.

TRT Radyo Programı Trabzon ve çevresinden TRT Trabzon Radyosu 90.0-97.0 frekansları üzerinden dinlenebilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset