Trabzon'un geleceği oylanacak

AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 29 Mart'ta sadece belediye başkanının seçilmeyeceğini aynı zamanda da kentin geleceğinin oylanacağını söyledi. AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Merkez İlçe Ba

Trabzon'un geleceği oylanacak

AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 29 Mart'ta sadece belediye başkanının seçilmeyeceğini aynı zamanda da kentin geleceğinin oylanacağını söyledi.

AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın ve bazı partililer ile birlikte Fatih mahallesinde esnaf ziyaretleri yaptı, vatandaşlarla bir araya geldi. Projelerini anlatan Gümrükçüoğlu, bu projeleri hayata geçirmek için 29 Mart'ta yapılacak seçimde destek istedi.

Gümrükçüoğlu, daha sonra Konaklar mahallesinde partisinin kadın kolları tarafından düzenlenen toplantıya katıldı. AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu'nun da katıldığı toplantıda konuşan Gümrükçüoğlu, kadın ve çocuklara yönelik belediye politikalarını anlattı. Kadın sığınma evlerinin açılacağını ve kadınlara yönelik iş garantili meslek kursları düzenleneceğini dile getiren Gümrükçüoğlu, 'sokağımız, kentimiz evimizdir' prensibinden hareketle kadınların öngörülerini dikkate alarak belediye politikalarının belirleneceğini ifade etti.

Belediye başkanının şehremini olduğunun altını çizen Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Bir belediye başkanı şehrin ve şehirde yaşayan vatandaşların bütün problemleriyle yakından ilgilenmeli ve bunlara çözüm bulmaya çalışmalıdır. Bizim kimseyle derdimiz yok ama mevcut yönetimin başarısız olduğu ortadadır. İşte bu yüzden diyoruz ki 29 Mart'ta sadece belediye başkanını seçmeyeceğiz, aynı zamanda kentin ve çocuklarımızın da geleceğini oylayacağız. Ya yerimizde sayacağız, ya da şehrimizin önünü açacağız. Kentin önünü açmak ve Trabzon'u yatırımlarla donatmak için desteğinizi istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset