Trabzon'un geleceği için...

Aydoğdu, DP Genel Başkanı Süleyman Soylu'nun beyaz yürüyüş ve ahlaklı siyaset çağrısını her defasında kamuoyuna yinelediklerini belirterek, “Bu ülkenin birlik ve beraberliğe ne kadar ihtiyacı varsa DP'ye de o kadar ihtiyacı vardır” dedi.   Seçim çalışmala

Trabzon'un geleceği için...

Aydoğdu, DP Genel Başkanı Süleyman Soylu'nun beyaz yürüyüş ve ahlaklı siyaset çağrısını her defasında kamuoyuna yinelediklerini belirterek, “Bu ülkenin birlik ve beraberliğe ne kadar ihtiyacı varsa DP'ye de o kadar ihtiyacı vardır” dedi. 

 

Seçim çalışmalarına başladığı günden beri halkın büyük bir ilgisini toplayan Aydoğdu, Trabzonla yetinmeyip Rize, Çaykara, Of  ve Sürmene belediye  başkan adaylarına da destek ve moral ziyaretlerinde bulundu.

 

 Aydoğdu buradaki ziyaretlerde halkın ucuz siyasetten bıkmış olduğunu gördüklerini de kaydederek, “Ekonomik olarak yoksul bırakılmıştır. Bununda göstergesi iktidar partisinin  kömür ve beyaz eşya karşılığı oy avcılığı yapmasıdır. Biz de demokrat parti olarak geçmişi temiz bir genel başkanımızla yola çıktık” diye konuştu.

 

Aydoğdu, konuşmasına şöyle devam etti:

“Ülkenin içinde bulunduğu bu kriz ortamında ve çözülmesi gereken sorunların olduğu bu zamanda iktidar ve muhalefet partileri gündemi gereksiz politikalarla meşgul etmektedir. Ancak bu ucuz siyaseti yapanlar 29 mart yerel seçimlerinde hüsrana uğrayacaktır. Biz Trabzon'da parti gözetmeksizin,  Trabzon'a bütün güzel hizmetleri yapmak arzusundayız. 29 Mart sabahı Trabzon geleceğine bizimle beyaz bir sayfa açacaktır”

 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler